Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

ITnetwork pomůže s nástupem na rekvalifikaci zájemcům GFA

Včera zasáhla svět českého IT zpráva o konci Green Fox Academy. Chceme touto cestou kolegům z Green Fox Academy poděkovat, že nám byli tvrdou konkurencí, která nás hnala ke konzistentnímu růstu. I díky nim můžeme nabídnout pomoc.

Blog ITnetwork.cz

I díky tomu je tým ITnetwork ve skvělé ekonomické kondici a naše kurzy jsou velmi silně obsazované. Podle našich poznatků je na českém trhu stále velká potřeba IT specialistů, kterými se můžete stát díky našim rekvalifikačním kurzům. A jak je vidno na příbězích 5 Statečných, s uplatněním pomůžeme. Dlouhodobě se po absolvování kurzu ITnetwork uplatní 90 % těch, kteří o to skutečně usilují.

Pakliže jste uvažovali o rekvalifikaci u GFA, neváhejte se na nás obrátit a my vám se startem nové kariéry individuálně pomůžeme. Stačí, když tuto skutečnost uvedete do poznámky při registraci, a my se postaráme o vše ostatní. Neváhejte využít příležitosti a pokračujte ve svém rozhodnutí vzdělávat se zde.

V následujícím kvízu, Znáš historii počítačů? Ověř si své znalosti, si vyzkoušíme nabyté zkušenosti z předchozích lekcí.


 

Všechny články v sekci
Blog ITnetwork.cz
Přeskočit článek
(nedoporučujeme)
Znáš historii počítačů? Ověř si své znalosti
Článek pro vás napsala Radka Konečná 20.12.2023 11:46
Avatar
Autorka vystudovala obor mediální studia a žurnalistika a psaní je jejím velkým koníčkem. Ráda se rozvíjí v oblasti digitálního marketingu a zajímá ji i svět IT.
Aktivity