Avatar
Matthew
Člen
Avatar
Matthew:

Potřeboval bych vědět jak lze udělat v C nebo C++ výstup do HTML, za každou vaší radu budu vděčný, díky.

 
Odpovědět 18.10.2013 18:22
Avatar
patrik.valkovic
Šéfredaktor
Avatar
patrik.valkovic:

Tak máš možnost to udělat přes zákaldní knihovnu cstdio http://www.cplusplus.com/…ence/cstdio/. Jen místo .txt souboru budeš vytvářžet .html soubor.

Nahoru Odpovědět 18.10.2013 18:41
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Zdeněk Pavlátka:

Jde to i jako dinamické weby(podobně jako ASP.Net) přes CGI:

Nahoru Odpovědět 18.10.2013 22:37
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Kit:

CGI je pro dnešní dobu nevhodné a pomalé. Když už, tak FastCGI.

Nahoru Odpovědět  ±0 18.10.2013 22:49
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Matthew
Kit:

Skutečně to musí být v C nebo C++? Tyto jazyky nejsou pro práci s textem příliš vhodné. Lepší je např. Java, C#, Python, PHP,...

Nahoru Odpovědět 18.10.2013 22:51
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Kit
Zdeněk Pavlátka:

Moc o tom CGI nevím, jen jsem o tom někde náhodou četl. Když web, tak PHP. A promiň za to i--, mělo to být i++, ale nějak mi blbnou dotyky na tabletu.

Nahoru Odpovědět 18.10.2013 23:03
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Kit:

Dokud se nedozvíme, co v tom C/C++ chce Matthew vyvádět, nemá cenu mu radit. HTML je normální text, který se dá generovat čímkoli, včetně C/C++ nebo assembleru. Jen jsou některé prostředky vhodnější a jiné méně vhodné až nevhodné.

Nahoru Odpovědět 18.10.2013 23:24
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Matthew
Člen
Avatar
Matthew:

No dělám projekt do školy, program v C nebo C++ a musí tam být nějaký výstup do html no, tak se právě ptám jak to jde nejjednodušeji udělat. Taky mě napadlo uložit do poznámkového bloku normálně kus html kódu který napíšu přímo v tom programu, ale přímo mi to jako blbé řešení.

 
Nahoru Odpovědět 20.10.2013 14:57
Avatar
Matthew
Člen
Avatar
Matthew:

Ještě přesněji mám pár dat které vypíšu do nějaké hmtl stránky nejspíše asi do tabulky.

 
Nahoru Odpovědět 20.10.2013 14:58
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.