Avatar
expoox
Redaktor
Avatar
expoox:

Zdravim, neviete mi povedat ako sa da ci uz naprogramovat alebo pouzit ak existuje casovac (nieco ako Timer v Lazaruse/Delphi) v C , respektive WinAPI?
Dakujem

 
Odpovědět 25.2.2013 21:14
Avatar
expoox
Redaktor
Avatar
expoox:

napadlo ma dat do cyklu sleep() a prikaz ale neake elegantnejsie riesenie by sa zislo

 
Nahoru Odpovědět 25.2.2013 21:16
Avatar
Odpovídá na expoox
Luboš Běhounek (Satik):

Koukni se na winapi funkci SetTimer a potom zachytávej zprávu WM_TIMER.

Nahoru Odpovědět 25.2.2013 22:00
:)
Avatar
expoox
Redaktor
Avatar
expoox:

Diky uz som to rozbehal cez ten SetTimer...

 
Nahoru Odpovědět 27.2.2013 12:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.