Diskuze: Logo na GRAFICKÉ displayi

C++ C a C++ Logo na GRAFICKÉ displayi

Avatar
Tomáš-Beginner:

Zdravím Vás,

měl bych jeden dotaz. Neznáte někdo program ve kterém by se z bitmapového obrázku dalo vygenetovat pole pro grafický "černobílí" display a přidat ho do kódu v C? Potřeboval bych na display zobrazit logo ale nějak nemám uspěch.

Díky za pomoc

Odpovědět 7.12.2015 8:20
Člověk se pořád učí :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.