Diskuze: nonstatic variable

C++ C a C++ nonstatic variable

Avatar
expoox
Redaktor
Avatar
expoox:

Ahoj, prosim viete mi povedat co je na tom zle ? Uz som fakt zufaly

 
Odpovědět 5. dubna 19:17
Avatar
Odpovídá na expoox
Jakub Šárník:

No není to statická proměnná, tak musíš přistupovat přes this v metodě (to druhé vypadá jako funkce a ne metoda)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 5. dubna 19:28
Avatar
expoox
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jakub Šárník
expoox:

aha, jasne ... nedostatok spanku, dakujem ;-)

 
Nahoru Odpovědět  +1 5. dubna 19:31
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.