Avatar
lukes90
Člen
Avatar
lukes90:

Ahoj udělal jsem si program pro přepsání jazyka v lolku, a následné spuštění hry, ale místo puštění hry se pustí další příkazová řádka a nevím jak to upravit aby se spustila hra.

 
Odpovědět 22.5.2014 12:46
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na lukes90
mkub:

siceneprogramujem v jazyku C, ale natrafil som tam na jeden problem... v uvodzovkach treba zdvojit spatne lomitko, lebo sa berie ako escape skvencia,cize:

"start \"C:\\Riot Games\\...\""
 
Nahoru Odpovědět 23.5.2014 7:38
Avatar
lukes90
Člen
Avatar
lukes90:

Děkuji za odpověď, ale pořád to nejde.

Editováno 23.5.2014 11:59
 
Nahoru Odpovědět 23.5.2014 11:58
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na lukes90
mkub:

hadze to nejake chyby?

 
Nahoru Odpovědět 23.5.2014 15:20
Avatar
lukes90
Člen
Avatar
lukes90:

Program proběhne, ale nepustí se mi hra, ale příkazová řádka viz obr.

 
Nahoru Odpovědět 24.5.2014 17:09
Avatar
Gramli
Redaktor
Avatar
Odpovídá na lukes90
Gramli:

Jen takový dotaz, proč máš za tím

lol.launcher.exe

další lomítko s ""??

Já jsem zkoušel

system("start cesta\\exesoubor.exe");

a fungovalo.
Ale kdyz sem mel

system("start cesta\\Visual studio\\exesoubor.exe");

, tak to bralo jen

start cesta\\Visual

, přes tu mezeru se to nedostalo.

Nahoru Odpovědět 24.5.2014 19:30
Kdo to říká ten to je...
Avatar
Gramli
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Gramli
Gramli:

Zkus inkludovat windows.h

Nahoru Odpovědět  +1 24.5.2014 19:34
Kdo to říká ten to je...
Avatar
lukes90
Člen
Avatar
Odpovídá na Gramli
lukes90:

Tak jsem to našel na netu,když máš v názvech mezery, tak to máš udělat takhle.
Knihovnu sem tam přidal, ale nepomáhá to.

Editováno 24.5.2014 20:38
 
Nahoru Odpovědět 24.5.2014 20:35
Avatar
Odpovídá na lukes90
Libor Šimo (libcosenior):

A skúsiť premenovať Visual studio na Visual_studio?

Nahoru Odpovědět 24.5.2014 20:47
Aj tisícmíľová cesta musí začať jednoduchým krokom.
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Gramli
mkub:

za tym "lol.launcher.exe" treba escapeuvat uvodzovky, lebo by to parser bral ako koniec retazca a by nevlozil do retazca ukoncenie uvodzoviek...

skus spustit toto z prikazoveho riadka:

start "notepad.exe
 
Nahoru Odpovědět 25.5.2014 6:35
Avatar
LukyH
Člen
Avatar
Odpovídá na lukes90
LukyH:

Já se domnívám, že by ten zápis měl vypadat nějak takto:

system("C:\\\"Riot Games\"\\\"League of Legends\"\\lol.launcher.exe");

Pokud samotnej launcher přímo nespouští grafiku hry tak by to mohlo fungovat.

 
Nahoru Odpovědět 25.5.2014 23:29
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.