Avatar
Nymik
Člen
Avatar
Nymik:

Dobrý den, rád bych se zeptal na jeden problém, který momentálně řeším:
Mám funkci ve které se ptám uživatele na počet řádků a sloupců pomocí pointerů to posílám do jiné funkce, ale vzhledem k tomu, že se pomocí těchto sloupcům a řádkům snažím vytvořit dynamické pole. Tak potřebuju vrátit obě hodnoty, ale využít v tu danou chvíli jen jednu vrácenou hodnotu.Abych vytvořil řádky a potom až sloupce. Předem děkuji za odpověď

 
Odpovědět 9.8.2014 11:23
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Nymik
Zdeněk Pavlátka:

Vytvoř si strukturu se 2 proměnnými, ve funkci vytvoř její instanci, ulož do ní hodnoty a pak jí vrať.

Nahoru Odpovědět 9.8.2014 12:18
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.