Diskuze: Zvuk v C-konzoli

C++ C a C++ Zvuk v C-konzoli

Avatar
*smoky*
Člen
Avatar
*smoky*:

Zdravím, prosím vás, rád bych přidal do programu zvuk, ovšem vážně nevím jak na to, poradíte mi prosím?
Nejlepší by bylo, kdybych měl k dispozici alespoň tři tóny, ale i jeden by snad šel nějak použít.
Nikde na Googlu jsem to nemohl najít, vždy to hodilo buď C++ nebo Xbox.

Odpovědět 22.5.2013 21:30
Pít, žít, umřít.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na *smoky*
matesax:

Postačí ti Beep?

#include <windows.h>

...

Beep(HZ, T);
Editováno 22.5.2013 21:39
 
Nahoru Odpovědět 22.5.2013 21:38
Avatar
*smoky*
Člen
Avatar
*smoky*:

matesax-oh, děkuji mockrát, jen se raději ujistím-první hodnota je v Hz a druhá v milisekundách, že jo?

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 21:43
Pít, žít, umřít.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na *smoky*
matesax:

"Beep(HZ..." -> "je v Hz" -> ???

První hodnota jsou Hz a druhá milisenkundy... -> (Hz, ms)

 
Nahoru Odpovědět 22.5.2013 21:47
Avatar
Mediel
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Mediel:

Tak když jako první napíšeš jednotku a potom veličinu, tak je to matoucí :) Tak není divu, že to tazatel třeba nepochopil na 100% a potřeboval se ujistit :)

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 22:06
Nechci vám ukazovat, jak dobrý jsem já ... Chci vám ukázat, jak dobrý můžete být vy ... Když uvěříte ... V sami sebe...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.