Diskuze: ako urobit Graf z Databazy

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) ako urobit Graf z Databazy American English version English version

Avatar
Viliam Prascak:

Zdravim nevie niekto ako prepojím graf s databázou potrebujem vybrat stlpec TimeStamp a Status v klasickom grafe XY fotka v prilohe

 
Odpovědět 19. května 17:06
Avatar
Odpovídá na Viliam Prascak
sadlomaslox25:

no a co presne nevis? co ti nefunguje? necekas ze ti tady nekdo napise celou aplikaci ze ne ? ;-)

 
Nahoru Odpovědět  +1 19. května 19:44
Avatar
Odpovídá na Viliam Prascak
Marek Marcincak:

Predpokladam ze to potrebujes do MVC. Zajtra sa ozvi na mail mareceknaj@gmail.com a skusim ti poslat nejaky example v C#, pokial potrebujes VB tak potom smola.

 
Nahoru Odpovědět 20. května 0:26
Avatar
Odpovídá na Viliam Prascak
Michal Štěpánek:

http://www.strejda-google.cz/#…
je tam spousta odkazů na vytvoření grafu

Editováno 20. května 8:44
Nahoru Odpovědět 20. května 8:42
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.