Diskuze: Animácia v programe C#

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Animácia v programe C# American English version English version

Avatar
RooBoo
Člen
Avatar
RooBoo:

Zdravim vedeli by ste mi poradiť ohľadom animácii... Ak vytvorím animáciu napr. v programe cinema 4d .. viem ju použiť v mojom programe vo WF/WPF ?? ... že by sa tá animácia vykresľovala a zároveň s pohybom myši menila svoju pozíciu ?

 
Odpovědět 3.6.2014 11:24
Avatar
RooBoo
Člen
Avatar
Odpovídá na RooBoo
RooBoo:

Náhodou nejaké nápady ? :)

 
Nahoru Odpovědět 3.6.2014 14:26
Avatar
Odpovídá na RooBoo
Luboš Běhounek (Satik):

wpf umi vykreslovat 3D modely?

Nahoru Odpovědět 3.6.2014 14:42
:)
Avatar
Gramli
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
Gramli:

Re Satik: Umi :D
Tady je celkem pekny tutorial. Akorát v angličtině: http://kindohm.com/…Tutorial.htm

Editováno 3.6.2014 14:56
Nahoru Odpovědět 3.6.2014 14:55
Kdo to říká ten to je...
Avatar
Gramli
Redaktor
Avatar
Odpovídá na RooBoo
Gramli:

Omlouvám se za odpověď, ten předchozí odkaz neřeší tvou otázku. K animacim sem nic moc nenasel, ale tady je tutorial na vykresleni a možnost pohybu s 3D modelem: http://www.codeproject.com/…WPF-D-Primer

Nahoru Odpovědět 3.6.2014 15:09
Kdo to říká ten to je...
Avatar
RooBoo
Člen
Avatar
Odpovídá na Gramli
RooBoo:

Aj tu na devbooku/itnetworku je v sekcii grafika tutorial na program cinema 4d http://www.itnetwork.cz/…e-tut-cast-2 ..... a ak si tam vytvorím animáciu ... viem ju nejako exportovať do môjho programu ? To bola skôr moja otázka :) ale ďakujem za odpoveď

Editováno 3.6.2014 19:13
 
Nahoru Odpovědět 3.6.2014 19:12
Avatar
Gramli
Redaktor
Avatar
Odpovídá na RooBoo
Gramli:

Tak se omlouvám ještě jednou -> poslední dobou jsem úplně mimo(zkouškové) ;(
S animaci ti asi neporadim, buď vyexportovat jen model do XAML a zkusit animovat ve WPF :D (jestli cinema4D nějaký takový plugin má)
Nebo se zkus podívat na Helix 3D Toolkit, což je nějaká kolekce knihoven pro WPF , která umožňuje importovat .3ds .lwo .obj .stl http://helixtoolkit.codeplex.com/

Jedna možnost mě ještě napadla, podívat se po nějakém grafickém (možná herním) enginu napsaném v c# a tam určitě spuštění nebo import animace bude možný určitě.

Nahoru Odpovědět 3.6.2014 19:44
Kdo to říká ten to je...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.