Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:

Zdravím,

potřebuji radu jak dát aplikaci na popředí, uvedu příklad.
Aplikaci dám visible = false, mezitím si uživatel otevře třeba webový prohlížeč a poté se mojí aplikaci dá visible = false, ale je za prohlížečem, chtěl bych něco jako je Show(). Teoreticky mě napadlo dát TopMost = true a hned na to false, ale to mi příjde takové jak to napsat ,,neprofesionální'' existuje nějaké funkce která jen posune dopředu a nic víc (bez toho, aby na popředí zůstala pořád)?

Když to píši napadlo mě taky dát ji TopMost = true a detekovat deaktivaci formu v případě kliknutí jinak se dá TopMost na false, každopádně si nechám poradit, možná existuje něco lepšího a standardnějšího, než co tu píši.

Díky za odpovědi.

 
Odpovědět 21.8.2012 16:04
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:

Nevím jak to upravit, chybička na druhém a třetím řádku, z visible = false dám potom pochopitelně visible = true a né false 8|

 
Nahoru Odpovědět 21.8.2012 16:08
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 21.8.2012 16:34
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na denoy
David Čápka:

Nevidím nic špatného na TopMost, je to elegantnější řešení, než volat Win32API.

Nahoru Odpovědět 21.8.2012 16:37
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na denoy
matesax:

Označ v [Design] tvého formu onen forma v Properties najdi TopMost - a dej true...

 
Nahoru Odpovědět 21.8.2012 17:00
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:

Activate() dělá přesně to co chci! Díky sczdavos.

matesax já vím, že to přes topmost, když si to nějak sestrojím určitě půjde, ale já hledat funkci určenou přímo pro můj problém překrývajících se aplikací.

 
Nahoru Odpovědět 21.8.2012 18:49
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:

Teď jsem si to přečetl pořádně. Omlouvám se - TopMost je v tomto případě samozřejmě blbost. Zde není co řešit...

 
Nahoru Odpovědět 21.8.2012 19:26
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:

Ale že i ty se spleteš... :)

 
Nahoru Odpovědět 21.8.2012 19:27
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:

Opravdu si myslíš, že znám celý .NET? :D BTW nebral bych to jako chybu, pouze jsem neuvedl efektivnější způsob. Ne že bych nechyboval, chybuji stále a čím více chybuji, tím více toho umím.

Nahoru Odpovědět 21.8.2012 19:32
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:

matesax, jak mi říkávala učitelka matematiky na střední škole pořád dokola, žáci u maturit nepropadají proto, že by neuměli, ale proto, že nečtou pořádně zadaní a dělají věci, co nikdo nechce :)

 
Nahoru Odpovědět 22.8.2012 2:17
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.