Diskuze: asp.net BUTTONS

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) asp.net BUTTONS American English version English version

Avatar
matus.kasper
Člen
Avatar
matus.kasper:

Učim sa pracovat v asp.net , a nevedel by mi niekto poradit.Chcem mat asi 3 button vedla seba a pod sebou( vid obrazok)ale ked to dam vygenerovat do prehladavača urobi mi medzeri. Chcem sa spytat či sa da niejak spravit aby tie medzeri tam neboli:)alebo sa da riešit niejak inak nie cez buttons cez niejaku mriežku alebo niejak inak?

 
Odpovědět 9.2.2014 10:27
Avatar
Odpovídá na matus.kasper
Michal Žůrek (misaz):

Zkus možná popřemýšlet jestli to nutně musí být buttony. Možná budeš mít lepší dát tam picturebox, vykreslit rámečky "buttonů" a popisky.

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 10:32
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
matus.kasper
Člen
Avatar
matus.kasper:

skušal som dat aj imagebutton aj image a stale mi to tak robi, nechcem tam mat medzeri

 
Nahoru Odpovědět 9.2.2014 20:09
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.