Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:

Hledal jsem návod na vytváření jednoduchého přehrávače mp3, jelikož sound_player funguje v základní verzi jen na wav, (youtube(http://www.youtube.com/watch?…)), prohledal jsem snad všechny funkce tohoto windows media playeru ale chybí mi tam 2 funkce které nemůžu najít, jedna je currentDuration, ale to lze vyřešit i bez toho, ta důležitější je funkce pro pauzu, pokud někdo máte s tímto přehrávačem zkušenosti, nevíte jestli takováto funkce existuje?

Odpovědět 22.9.2012 19:41
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:

Stáhni si referenci WMP - Windows Media Player - najdeš to v sekci "COM". A můžeš používat WMP... Je tam opakování, pausa/start... Prostě WMP...

 
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 19:43
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 19:46
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:

Reference - Add - COM - Windows Media Player - wmp.dll... Pak to použiješ v using a je to...

 
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 19:48
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:
Editováno 22.9.2012 19:48
 
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 19:48
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:

Až to budeš mít v using:

private WindowsMediaPlayer player = new WindowsMediaPlayer();

A pak již jen pracuješ s proměnnou player...

 
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 19:56
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:

přidal jsem to, pužil v using WMPLib; a AxWMPLib; ale nevšiml jsem si změny.

Nahoru Odpovědět 22.9.2012 19:56
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:

Připadá mi to stejné, ale problém je že to není vidět ve formu, to že tam jde pauza není moc velká výhoda oproti tomu že předtím jsem mohl přehrávat videa a používat mp3 vizualizace

Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:00
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:
var player = new WindowsMediaPlayer();
player.URL = "cesta k souboru";
player.controls.play();
player.settings.setMode("loop", true);/player.controls.pause(); / player.controls.stop();
Editováno 22.9.2012 20:03
 
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:00
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:

řeší se tím problém s pauzou, ale stále ne se zobrazením ve formu, jde to i v tomto přehrávači?

Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:07
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:

Je třeba kliknout na ToolBox pravým tlačítkem myši, zvolit choose a tam (v COM) Windows Media Player... Pak na něj stačí poklepat...

Editováno 22.9.2012 20:14
 
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:12
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:

Tím jsem ale zvolil Windows Media Player plugin který používám od začátku(ve kterém nejde pauza), dostal jsem se tam kde jsem byl.

Editováno 22.9.2012 20:18
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:16
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:

Myslel jsem, že to právě pochopíš...

axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.play();
axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.pause();
axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.stop();
Editováno 22.9.2012 20:28
 
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:27
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:

Díky moc, opravdu, problém byl v tom že v

private WindowsMediaPLayer player = new WindowsMediaPlayer();
player.controls.pause();

ale v

axWindowsMediaPlayer.Ctlcontrols.pause();

rozdíl:

player.CONTROLS
axWindowsMediaPLayer.CTLCONTROLS
Editováno 22.9.2012 20:31
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:30
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:

a když už o tom toho tolik víš, nevíš něco i s tím currentDuration (funkce

axWindowsMediaPLayer.currentMedia.Duration

ale s momentálním časem)

Editováno 22.9.2012 20:33
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:33
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:

Ano - jak píši - chtěl jsem, aby jsi k tomu dospěl... No nic - ještě něco? :) Jinak není zač...

 
Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:33
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:

Taky že jo je to též pod funkcí ctlcontrols a je to currentPosition, díky za pomoc, jinak bych tu pauzu nejspíš neudělal nikdy.

Nahoru Odpovědět 22.9.2012 20:41
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 17 zpráv z 17.