Diskuze: C# - Problém s výpisem do textboxu ve windows forms

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) C# - Problém s výpisem do textboxu ve windows forms American English version English version

Avatar
rozek1app2
Člen
Avatar
rozek1app2:

Zdravím,

momentálně pracuji na jednom projektu v C#, kde je mým úkolem výpočet eulerova čísla z nekonečné řady. Princip by měl být validní, jelikož v konzolové aplikaci fungoval. Měl bych ovšem otázku ohledně výpisu. Potřebuji docílit toho aby se vypisovali jednotlivé informace do jednotlivých textboxů. Principově bych to měl mít dobře, ale kdykoliv kliknu na button, který má výpočet spustit, tak se aplikace zamrazí. Věděl by někdo, jak mám kód poupravit? Celý projekt najdete jako přílohu. Předem děkuji za odpovědi.

S pozdravem

Rožek

 
Odpovědět 7.1.2015 16:23
Avatar
Nahoru Odpovědět 7.1.2015 18:08
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
rozek1app2
Člen
Avatar
rozek1app2:

Tak příloha přiložit nelze, ale zde je odkaz.

http://uloz.to/…ws-forms-rar

Editováno 7.1.2015 18:36
 
Nahoru Odpovědět 7.1.2015 18:35
Avatar
rwn
Člen
Avatar
Odpovídá na rozek1app2
rwn:

Ona se nezamrazí, ale zacyklí, je to tím, že tam máš while(true) a nic, co by to zastavilo, jediné co by to zastavolo je break;, a ty ho máš jen tak, žeby se ti zachytila chyba catch, kde máš break;, takže ti to bude jezdit do nekonečna. Třeba za ten blok finally si napiš break; a bude to fungovat.
Jinak co se týče kódu tak to nemáš zrovna hezky napsaný, tenhle cyklus while(true) je tam úplně zbytečně, takže si ho klidně smaž a proved jen ten jeho vnitřek. Co se týče toho bloku Try, tak ten bys tak nemusel mít na víc jak 20, když tam stejně nic kde, by mohla nastat chyba není. Spíš sis měl odchytávat ten vstup uživatele, kdy text parsuješ na int. To je tak vše co jsem si všiml, když jsem na to rychle mrknul. :)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 7.1.2015 19:10
Co můžeš naprogramovat dnes, neodkládej na zítřek.
Avatar
rozek1app2
Člen
Avatar
rozek1app2:

Zdravím,

musím ti hrozně moc poděkovat :). Nyní se zdá, že to funguje (pouze musím vyřešit drobnosti). Co se týče C#, tak jsem takřka řečeno začátečník. Ještě bych se rád omluvil za "zprasený" kód. Nehezky píšu i normálně a v kódu bohužel též. Budu se snažit si na estetiku dávat větší pozor ;)! Tak ještě jednou mockrát díky.

 
Nahoru Odpovědět 7.1.2015 19:34
Avatar
admin
Člen
Avatar
admin:

Na této síti si tykáme :) Odkazy v textu se automaticky zaktivní, fungují jen povolené html tagy.

 
Nahoru Odpovědět 7.1.2015 19:48
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 8.1.2015 9:06
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.