Avatar
dadko2911
Člen
Avatar
dadko2911:

Ahojte,
chcel som sa ta spytat ako sa da v c# urobit fullscreen okno. Take aby sa prisposobilo obrazovke.
Dakujem

 
Odpovědět 9.2.2013 17:33
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na dadko2911
David Čápka:

K čemu to potřebuješ? Jednoduše to nejde, protože to není potřeba. Pokud děláš hru, použij XNA. Pokud program, prostě ho maximalizuj.

Nahoru Odpovědět 9.2.2013 17:48
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
dadko2911
Člen
Avatar
dadko2911:

Program. A ked ho maximalizujem tak to nebudem mat prisposobene stale to bude male ale bude to na celej ploche. Potrebujem aby sa to prisposobilo

 
Nahoru Odpovědět 9.2.2013 17:56
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na dadko2911
David Čápka:

Nechápu, pokud maximalizuji okno, obvykle je přes celou obrazovku.

Nahoru Odpovědět 9.2.2013 18:25
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
dadko2911
Člen
Avatar
dadko2911:

Ano, ale buttony, paneli, atd. sa neprisposobia

 
Nahoru Odpovědět 9.2.2013 18:32
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na dadko2911
David Čápka:

Aha, my si nerozumíme :) Každá kontrolka (button, panel atd.) má Anchors, tam naklikáš na jaké části formu se má kotvit. Zkus si to.

Nahoru Odpovědět 9.2.2013 18:33
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
dadko2911
Člen
Avatar
dadko2911:

nie nie :) Mas skype? Vysvetlim ti to resp. ukazem cez teamviewer

 
Nahoru Odpovědět 9.2.2013 18:36
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.