Avatar
Jan Demel
Redaktor
Avatar
Jan Demel:

Ahoj lidi. Chtěl jsem se vás zeptat, jakou máte zkušenost s psaním C# na Linuxu ? Jaké IDE vám příjde nejvhodnější ? A jak je na tom MonoDevelop ?

Odpovědět 15.4.2014 12:51
To co se zdá být nemožné, je vždy možné.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Jan Demel
David Čápka:

Tohle je zde poměrně častá otázka. Dělat v C# na Linuxu nemá smysl, Mono není oficiální a moc lidí ho nepoužívá, je tam spoustu problémů.

Nahoru Odpovědět  +4 15.4.2014 12:54
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Luboš Běhounek (Satik):

Pokud neděláš moc psí kusy, tak to není tak hrozné s tou nepodporou, umí toho docela dost, i když pokud to má být multipltaformní aplikace, tak bych asi spíš volil Javu :)

Nahoru Odpovědět  +3 15.4.2014 17:54
:)
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Můžu se zeptat na co potřebuješ C#, když Java je vesměs stejná?

Nahoru Odpovědět  -5 15.4.2014 19:43
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Radim Sückr
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Demel
Radim Sückr:

K čemu C# na Linuxu? Pokud chceš programovat aplikaci pro Linux, existují lepší jazyky a jestli chceš, aby to bylo multiplatformní, nejspíš ti bude stačit Java.

 
Nahoru Odpovědět 16.4.2014 10:54
Avatar
Jan Demel
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Jan Demel:

C# a Javu umím na stejné úrovni ... ale C# se mi více líbí už jenom díky té krásné dokumentaci ze strany Microsoftu.

Nahoru Odpovědět  +2 16.4.2014 11:36
To co se zdá být nemožné, je vždy možné.
Avatar
Odpovídá na Jan Demel
Luboš Běhounek (Satik):

Osobně se mi taky líp programuje C# ve VS než Java v NetBeans/Eclip­se/čemkoliv jiném, je to nejen kvůli IDE, ale i kvůli těm odlišnostem mezi jazyky, jak jsou některé věci řešené v C# je mi prostě bližší.

Nahoru Odpovědět  +3 16.4.2014 11:58
:)
Avatar
Eldan
Člen
Avatar
Eldan:

Můžeš si dát práci a rozběhat VS na Wine :) Vyžaduje to nainstalovat hromadu bordelu okolo ale jde to, věř mi ;)

Nahoru Odpovědět 16.4.2014 18:53
Unobfuscated executable == free source code
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.