Diskuze: C# WebRequest s metodou get vracejíci JSON

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) C# WebRequest s metodou get vracejíci JSON American English version English version

Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Jiří Gracík:

Zdravím, máme opět problém s jednou naší aplikací.

Používáme API vymoly.cz, a potřebuju dostat například profil výmoláře. Dokumentace API říká

- komunikace pomocí JSON
- údaj v [] značí očekávaný datový typ, na který / z kterého budou data převedena

GET “login vymoly.cz” /login/?user=user&password=password
request:
●     user [string]
●     password [string]
response {}:
●     error_code [string]
●     token [string] → platnost do dalsiho prihlaseni uzivatele
●     user_id [long] → id zalogovaneho uzivatele

- při novém přihlášení (v aplikaci) se zneplatní předchozí access tokeny
- access token zatím bude mít neomezenou platnost, pokud se později nerozhodnem jinak

Píše se že to vrací JSON, jediné co se nám povedlo bylo vrátit HTML kód. Máte někdo nápad jak na to? My na to jdeme asi špatně (ne asi, řek bych že určitě :D)

Odpovědět 18.4.2013 12:15
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Kit:
GET /login/?user=user&password=password HTTP/1.1
Host: vymoly.cz
Nahoru Odpovědět 18.4.2013 12:23
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Jiří Gracík:

Promiň, ale stále nevím co s tím :P

Nahoru Odpovědět 18.4.2013 12:25
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Kit:

Tak má vypadat metoda GET v HTTP, takhle to programuji v jiných jazycích. V C# na to jistě bude nějaká vhodná metoda, do které to vložíš.

Nahoru Odpovědět 18.4.2013 12:29
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Jiří Gracík:

Problem solved. Děkuju ;)

Nahoru Odpovědět 18.4.2013 12:58
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.