Diskuze: C# debug mod funguje, release zamrzne

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) C# debug mod funguje, release zamrzne American English version English version

Avatar
Jakub Bulin
Člen
Avatar
Jakub Bulin:

Ahoj, napsal jsem consolovou aplikaci. Pri testovani z VS v debug modu vsechno funguje. Pri spusteni pres exe soubor release adresari to skonci hlaskou "Program prestal pracovat"

 
Odpovědět 31.12.2015 22:27
Avatar
Odpovídá na Jakub Bulin
Petr Čech (czubehead):

Hmm.. máš v release adresáři zkompilovanou funkční verzi, tj. spustils' to v konfiguraci release?

Nahoru Odpovědět 31.12.2015 22:29
Why so serious? -Joker
Avatar
Jakub Bulin
Člen
Avatar
Jakub Bulin:

ano, provedl jsem rebuild

 
Nahoru Odpovědět 31.12.2015 22:44
Avatar
Jakub Bulin
Člen
Avatar
Jakub Bulin:

na jinych forech jsem se docetl, ze nemusi fungovat catch proto to vytuhne, ale bez dalsich podrobnosti

 
Nahoru Odpovědět 31.12.2015 22:45
Avatar
Odpovídá na Jakub Bulin
Michal Štěpánek:

Nepoužíváš něco, třeba knihovnu, nebo nějaký soubor, který jsi třeba zapomněl zkopírovat do release?

Nahoru Odpovědět 1. ledna 16:36
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Raxume
Redaktor
Avatar
Raxume:

Tento problém mám taky. Console appky se mimo VS nespustí.

 
Nahoru Odpovědět 1. ledna 16:47
Avatar
Jakub Bulin
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Jakub Bulin:

S knihovnou problem nebude. Pres debug ve VS aplikaci normalne spustim. Pote provedu rebuild a kdyz chci spustit exe soubor ze slozky release, tak stopped working. Exe soubor ze slozky debug funguje

 
Nahoru Odpovědět 1. ledna 20:02
Avatar
Odpovídá na Jakub Bulin
Michal Štěpánek:

Myslel jsem tím, jestli tam nemáš nějaký soubor, který v projektu používáš (v debugu) a nenastavil jsi mu ve vlastnostech Copy, tím pádem se do release adresáře nezkopíroval a to brání spuštění...

Nahoru Odpovědět 1. ledna 20:05
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Jakub Bulin
Člen
Avatar
Jakub Bulin:

v obou slozkach jsou stejne soubory

 
Nahoru Odpovědět 1. ledna 20:10
Avatar
coells
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jakub Bulin
coells:

Máš dvě možnosti:

  1. obal is všechno v main() do try-catch bloku a vypiš si do konzole tu výjimku, co ti tam vylítne
  2. pokud víš, co je to event-log, tak se tam podívej, vyjímka tam bude zalogovaná
 
Nahoru Odpovědět 2. ledna 2:01
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.