Do nového roku jako lepší programátoři? Znovu otevíráme večerní školu programování. Nette framework, návrhové vzory, testování nebo vůbec poprvé kurzy ASP.NET dostupné odkudkoli v republice.

Diskuze: c# generika

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) c# generika American English version English version

Avatar
niderle.l
Člen
Avatar
niderle.l:

Ahoj, mohl by mi tu prosím někdo buď vysvětlit nebo ideálně odkázat někam, kde bych se dozvěděl co si mám pod pojmem generika v c# představit a mít k tomu i třeba nějakou ukázku kódu?

Moc Vám děkuji

 
Odpovědět 15.6.2016 10:48
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na niderle.l
David Čápka:

Prosím tě, to tě nenapadlo napsat "generika" do pole "Vyhledat..." vpravo nahoře a kliknout na první odkaz, kde to máš všechno vysvětlené?

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 15.6.2016 10:58
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
niderle.l
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
niderle.l:

Přiznám se že nenapadlo, ale právě jsem si myslel, že jsem to někde tu viděl. Moc děkuji, teď aspoň mohu zjistit co to je, či jen, že to používám, ael nepamatuji se ten název :).

 
Nahoru Odpovědět 15.6.2016 12:30
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.