Avatar
Dortík
Člen
Avatar
Dortík:

Nazdar, už jsem tady zas a zas otravuju.
Mám problém, vysvětlím ho na příkladu:

Mám tři třídy A, B, C.
Ve třídě A je proměná "int Money".
Potřebuji ji volat ze dvou tříd B, C, ale to bych musel vytvořit dvě
nstance a v tomto případě nemůžu.

Nelze to řešit jinak ?
Za každou pomoc budu moc rád :)

 
Odpovědět 15. dubna 18:50
Avatar
Odpovídá na Dortík
Michal Štěpánek:
Public static int Money;
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 15. dubna 19:19
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Dortík
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Dortík:

Díky. Chybělo mi tam static.

 
Nahoru Odpovědět 15. dubna 20:02
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.