Avatar
Dortík
Člen
Avatar
Dortík:

Ahoj, mám takový problém se zjišťováním jestli je pořád klient připojen.
Pořeboval bych pomoct jestli na to neexistuje nějaká metoda. Pokud ano tak prosím napište.

Předem děkuji ;)

 
Odpovědět 17. června 16:20
Avatar
niderle.l
Člen
Avatar
Odpovídá na Dortík
niderle.l:

Ahoj, tak ono záleží jak používáš TCP spojení, ale většinou se dá udělat podmínka

if (spojeni.connected == false )
{
        // něco proveď
}

Pokud by jsi chtěl to testovat v nějakém intervalu, tak já bych to udělal pomocí timeru, který se aktivuje jak se naváže spojení. Ale to jde určitě i líp. Někdo jiný třeba dá lepší návrh, já osobně znám toto a zatím mi to vyhovovalo takto.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 17. června 16:51
Avatar
Dortík
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 17. června 16:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.