Diskuze: chyba v neexistujícím řádku

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) chyba v neexistujícím řádku American English version English version

Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Adam Ježek:

mám okenní aplikaci ve který sem použil traparse, ale špatně sem to napsal, takže vyskočila chyba
Error 1 Cannot implicitly convert type 'bool' to 'int'
po opravě nezmizela
momentálně sem ve stavu

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;

namespace WindowsFormsApplication1
{

}

kdy řádek 27 s chybou už dávno není, ale stále hlásí chybu. co s tim?

Editováno 7.11.2013 15:16
Odpovědět 7.11.2013 15:11
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Přebuildoval jsi to?

Nahoru Odpovědět 7.11.2013 15:12
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Adam Ježek:

myslíš v dubeg dát build soulutin?

Nahoru Odpovědět 7.11.2013 15:16
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
Nahoru Odpovědět 7.11.2013 15:18
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Adam Ježek:

nic, ale zmizelo to po vypnutí a zapnutí visual studia

Nahoru Odpovědět 7.11.2013 17:17
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.