Diskuze: Co dělám špatně??

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Co dělám špatně?? American English version English version

Avatar
Selak
Člen
Avatar
Selak:

Předem chci říct,že program není dodělaný,jelikož jsem se zasekl u této chyby ----- hází mi to chybu v program.cs u toho Administrator = new Administrator

class Uzivatel :

class Uzivatel
   {
       protected string jmeno;
       protected string prijmeni;
       protected int vek;

       public Uzivatel(string jmeno , string prijmeni , int vek)
       {
           this.jmeno = jmeno;
           this.prijmeni = prijmeni;
           this.vek = vek;
       }

class Administrator :

class Administrator:Uzivatel
   {
   }

Program.cs

class Program
 {
     static void Main(string[] args)
     {
         Uzivatel uzivatel = new Uzivatel("Petr", "Salek", 14);
         Administrator administrator = new Administrator("Petr","Salek",14);
     }
 
Odpovědět 11.1.2015 21:50
Avatar
Lu Kiss
Člen
Avatar
Odpovídá na Selak
Lu Kiss:

V class administrator musis mit konstruktor, ktery dedis z tridy Uzivatel

Editováno 11.1.2015 21:53
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 11.1.2015 21:53
Avatar
hanpari
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Selak
hanpari:

Nevoláš konstruktora base třídy.

Viz třeba tady:

http://www.dotnetperls.com/base

 
Nahoru Odpovědět 11.1.2015 22:00
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Selak
Jan Vargovský:

Poslouchej intellisense + errory a vyhneš se takovým otázkám.

 
Nahoru Odpovědět  +1 11.1.2015 22:18
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.