Diskuze: Console malování

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Console malování American English version English version

Avatar
KlimiCZ
Člen
Avatar
KlimiCZ:

Ahoj hledal jsem na google programi z C# a našel jsem tohle, je to docela šikovný prográmek na malování v consoly dávám save z visual a jenom zdroják a taky *.exe soubor.
http://uloz.to/…ication2-exe
http://uloz.to/…malovani-rar
http://uloz.to/…ole-paint-cs

Editováno 6.6.2013 16:38
Odpovědět 6.6.2013 16:37
Nesnaž se zakrýt něco, co jsi provedl úmyslně. Svět je tak malý, že dotyčný se to stejně dozví.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.