Diskuze: Darkorbit bot (c#) pomoc

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Darkorbit bot (c#) pomoc American English version English version

Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Nikolas:

Čaute. Chcel by som sa velice naučiť tvoriť tzv. boti(ktoré sa aj predávajú na mesiac 10€) pre hru Darkrobit.
Niekdo tú hru možno pozná a kto nie tak malé vysvetlenie: Darkorbit je Browser hra akčná kde sú vesmírne lode(hráči z celého sveta(pvp) ) A npc lode na ktorých sa zarábajú kredity alebo tzv. Uridium(Ktoré sa môže aj kúpit). Ale keď vývojári túto hru predražili tak sa začali tvoriť Boti.
Bot robil napr.: Ničil npc celú noc a vy ste nemuseli nič robiť. Zbieral po mape bonusové boxy z ktorých občas padne Uridium alebo niečo cenné. A tak si hráči dobre zarabali.

Ja by som chcel tiež niečo také vytvoriť. Aspon aby to zbieralo len tie bonusové boxy, Nič iné. Lebo keby som chcel naprogramovať aby to zabíjalo aj npc tak to by bolo omoc zložitejšie. Ešte doplním tie boti sú packet boti. Ešte existujú aj pixel boti ale tie sú že vám to hýbe myšou.

Chcel by som vedieť akú kategóriu sa mám učiť aby som neskôr bol schopný toto vytvoriť. Lebo vôbec neviem čo sa mam učiť. Ďakujem.
Tu je obrázok tzv. Ibota(bot pre hru Darkorbit): http://prntscr.com/1d3pjv

 
Odpovědět 2.7.2013 10:04
Avatar
TomBen
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Nikolas
TomBen:

Použití botů bývá obvykle proti pravidlům.
Takže by pak byla na místě otázka: "Chceš podvádět?"

Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:12
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
Avatar
Homo
Člen
Avatar
Odpovídá na Nikolas
Homo:

Placeny boty jsem si vetsinou crackoval, byly totiz v Jave nebo C# takze to bylo snadne. Par svych jsem si taky napsal v Jave, taky hacky na Guild Wars 2, ale to uz nikdy vic, bylo to peklo si v Jave nadefinovat metody z kernel32 a user32.
U browser her je to jednodusi. Vetsinou staci kdyz vis neco o HTTP pozadavcich, jak je posilat a jak v danem jazyce nasimulovat konkretni prohlizec. U her jako darkorbit/seafight je to o neco tezsi, musis se tam prohrabat zdrojakama JS aby jsi zjistil jak prima a odesila data serveru a v jake podobe.

Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:19
1010011 1000101 1011000
Avatar
Odpovídá na Nikolas
Luboš Běhounek (Satik):

Netusim, jak presne ta hra funguje, ale obecne tihle boti obvykle funguji tak, ze si udelas program, ktery:

1. pripoji se do hry

  • To znamena musis vedet, kam se prihlasit, co ten paket musi obsahovat a jak na jaky paket reagovat.

2. sbirat a vyhodnocovat pakety

  • Kdyz jsi pripojeny a prijde ti paket, musis vedet, co asi znamena a umet to vyhodnotit.

Pakety maji nejakou hlavicku, obvykle nekde na zacatku (krome jinych veci) ma i cislo identifikujici typ akce - tzv. opcode, to musis budto zjistit rucne (vypozorovat, co cemu odpovida) nebo v pripade binarniho souboru ho muzes disassemblovat a vytahat a nebo pohledat na netu, jestli uz to nekdo neresil a seznam opcodu (tech cisel) uz nezjistoval.

3. reagovat

  • Musis vedet, jak poslat pozadavek, ze treba chces presunout svoji lod na pozici X,Y (abys sebral bonus) - treba ze musis poslat paket s urcitym opcodem a urcitymi daty.

Pokud je to webovka, tak asi nemusis resit pakety, ale misto toho jen resis requesty a pak parsujes odpovedi.

Taky nezapomen, ze nektere hry mohou mit kontrolu proti botum a treba obcas poslou nejaky kontrolni paket, na ktery je potreba urcitym zpusobem odpovedet, jinak vedi, ze jsi bot.

Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:22
:)
Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Nikolas:

Dakujem za dotazi. A prosimvas poradite mi aku kategoriu sa mam ucit? Lebo neviem co. Dakujem. Lebo velice ma toto zaujalo a chcel by som to robit. Napise mi niekdo co sa mam konkretne ucit? (Pisem bez diakritiky sorry)

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:32
Avatar
CutThroat
Člen
Avatar
Odpovídá na Nikolas
CutThroat:

To je mimochodem nelegální, for fun. A když chceš zbohatnout na botech, musíš jednoznačně danný programovací jazyk ovládat velmi dobře (viděl sem pár zdrojových kódů takového bota, a není to nic, co by jsi za noc zvládl napsat). A taky musí být bot něčím výjimeční, než ti, kteří již existují (a není jich málo), aby si je vůbec někdo koupil.

 
Nahoru Odpovědět  +1 2.7.2013 10:40
Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Nikolas:

CutThroat. Botov je celkom malo. A mne by stacil taky ze to bude len zbierat bonusove boxy a ked ma niekdo znici same sa to opravi. Nic viac. Viem ze aj to je tazke vela tazke. Ale keby si poznal hru Darkorbit vedel by si ako to tam chodi. Ten kto dava do darkorbit prachy tak moze botovat nonstop a nepridu nanho. Ale ten kto nedava tak tych banuju viac. Maju to tam strasne predrazene. Ale zase mna ta hra bavi :D

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:46
Avatar
TomBen
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Nikolas
TomBen:

Je mnohem snazší klikat onlajnovku než programovat.
Když nemáš dost úsilí klikat, kde bys vzal úsilí programovat?

Nahoru Odpovědět  +1 2.7.2013 10:49
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na TomBen
Nikolas:

Dobre ked myslis. Je to tvoj nazor. Aj ked nevies ako ta hra funguje.

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:50
Avatar
TomBen
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Nikolas
TomBen:

Je v podmínkách hry, že jsou boti povoleni?
Pokud ano, máš pravdu. Pokud ne, nemáš ji. Easy..

Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:53
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
Avatar
CutThroat
Člen
Avatar
Odpovídá na Nikolas
CutThroat:

Omyl, tu hru znám (chvíli jsem jí hral za účelem prodeje accountů), a vím, jak to tam chodí. Mimochodem, jednoho času tam měli díry jako sviň :D

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:56
Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Nikolas:

http://www.elitepvpers.com/…m/darkorbit/ tu mas viac od darkorbite.
Proste ich pravidlo je: Hraj to jak chces, ale hlavne nam davaj prachy.

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:57
Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Nikolas:

Povie mi niekdo teda co sa mam učit?
c# aku kategoriu?

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 10:59
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Nikolas
David Čápka:

Musíš se samozřejmě naučit celý C#, ne jen jednu kategorii.

Nahoru Odpovědět  +1 2.7.2013 11:00
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Nikolas
Petr Nymsa:

Obávám že se absolutně nevíš do čeho jdeš . Pokud nemáš trpělivost klikat v nějaké blbosti kde vezmeš trpělivost na programování ? :) Jako začátečník se budeš trápit i s hrou ve stylu piškvorek. Rozumíš sítové části ? HTTP ? Jak to vlastně funguje ? Kromě naprogramování klienta budeš muset jak to zde padlo poznat jak to u nich funguje, něco vyčíst zde zdrojáku JavaScriptu, další věci možná dokonce sniffrovat. Na klienta zvol třeba C# / Java. Přeji ti hodně zdaru ale mylsím že můžu mluvit za všechny, nikdo nevěří že to dotáhneš do konce. Možná ti to zvládne se přihlásit nic víc. Vydělávat si prodejem bota do hry je ještě více naivnější sen než se stám nejbohatším člověkem planety :)

Editováno 2.7.2013 11:05
Nahoru Odpovědět  +1 2.7.2013 11:04
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Nikolas:

Dakujem. Aspon skusim :D Piskvorky viem vytvorit :D

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 11:06
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Nikolas
Petr Nymsa:

Teď nevím jestli to myslíš na papíře nebo v počítači.Pokud už jsi někdy něco programoval určitě by ses neptal jakou kategorii máš zvolit

Nahoru Odpovědět 2.7.2013 11:09
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Nikolas:

Zirko. Robil som to podla youtube. A da som povedat ze naspamet :(

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 11:10
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Nikolas
Petr Nymsa:

Podle youtube to je samozřejmě k ničemu :) Vsadím se že jsi nepochopil ani jednu věc co to dělá. Třeba tě to programování chytne, zkus zdejší tutoriály C# nebo Java či VB jedno z toho ti sedne nejvíc :).

PS.: Využívej tlačítka odpovědět

Nahoru Odpovědět 2.7.2013 11:17
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Nikolas:

Vo VB max sam viem Webrowser. Samozrejme nic extra. Ale skusim sa ucit c# vsetko od zaciatku. Dakujem. Zdar :D

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 11:24
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Jan Vargovský:

Nevim proč ho hned odsuzujete, že to nedodělá atd. Kdo ví co v něm je? Na netu je už tutorial na cokoliv, takže stačí umět googlovat. A je rozhodně lepší, že bude trávit čas programováním než hraní online hovadin :)

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 11:31
Avatar
Jenkings
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Jenkings:

Upřímně k programování jsem se dostal poprvé tak, že jsem na YT náhodou našel video s tutoriálem na Šibenici v C# od uživatele Petr Voborník (doufám že jsem to napsal správně, přeci jen je to už delší doba).

podle videa jsem si to přepisoval do SharpDevelop a nakonec se zadařilo. Když jsem to pak měl celé funkční, pustil jsem si ty tutoriály znova a přemýšlel nad tím co přesně a jak funguje ;)

Tudíž tutoriály na YT jsou užitečné, ale daný člověk který se chce programování naučit nesmí jen slepě opisovat kód a nic si z toho nevzít. Je třeba se nad tím zamyslet a všechno pochopit

Nahoru Odpovědět  +1 2.7.2013 11:37
Největší časovou náročnost má výpočet časové náročnosti..
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jenkings
Petr Nymsa:

S tím souhlasím :) Bylo to mířeno spíše tak, že pokud se to jenom hloupě opíše a nezajímá tě jak to funguje je to prostě k ničemu :)

Nahoru Odpovědět  +1 2.7.2013 11:38
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
TomBen
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
TomBen:

JJ. Bude z něj skvělý programátor, vypracuje se, napíše vlastní
online herní systém, lidi mu tam budou pouštět boty a on bude zuřit.
Koloběh programátorů v praxi. :D

Nahoru Odpovědět  +2 2.7.2013 11:39
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
Avatar
Jenkings
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Jenkings:

To každopádně ;)

Jak jsem psal, nad každým tutoriálem je třeba se zamyslet a všechno pochopit.Pak teprve se můžeš posunout dál

Nahoru Odpovědět 2.7.2013 11:39
Největší časovou náročnost má výpočet časové náročnosti..
Avatar
CutThroat
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
CutThroat:

Podle tutoriálů by to udělal i nevidící, neslyšící. Tomu se říká "skidd", neboli "script kiddiez".

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 12:30
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na CutThroat
Kit:

Každý nějak začínal. První programy jsem také opisoval doslovně, než jsem zjistil, jak se dají modifikovat, rozšiřovat a ořezávat.

Nahoru Odpovědět  +1 2.7.2013 12:36
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
CutThroat
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
CutThroat:

Je ale rozdíl něco opisovat pro účel zvyšování vědomostí v danném jazyku, a je rozdíl opsat kód, který následně budeš prodávat.

 
Nahoru Odpovědět  +1 2.7.2013 12:39
Avatar
Nikolas
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na CutThroat
Nikolas:

Dakujem za reakcie :). A já to predavat nechcem (Mozno). Chcem to len preseba najprv. Ok idem sa učit. Aj ked ma to nebude bavit tak budem skusat. Moj vzor je jeden típek menom jD. Ma len 17rokov a tolko toho naprogramoval. C# ovlada neuveritelne dobre.

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 19:43
Avatar
Mr. Forstak
Člen
Avatar
Odpovídá na Nikolas
Mr. Forstak:

dostk návyková pařba ale mě časem omrzela

 
Nahoru Odpovědět 4.7.2013 22:32
Avatar
skresh
Neregistrovaný
Avatar
skresh:

Kašli na ně, já sám měl 14 roku když sem si programoval sám scripty do her :D zkus stary dobry autoit. prez visual C# si udělej okno z buttonama a webbrowser a udělej si login a poté script už z pixel botem :) poté si synchronizuj au3 z visual C# a tadá :) menší ukazka samostatnyho pixel botu :)

Global $Bonusbox
MsgBox( 64, "bot", "Tlačítkem S zapnete zběr palladia,Tlačítkem R zapnete opravařsky režim (30s) Tlačitkem E ukončíte program", 100)
Hotkeyset("s", "_start")
Hotkeyset("e","_end")
HotKeySet("r","_repair")

Func _end()
Exit
Endfunc

Func _start()

   While 1
 $Bonusbox = PixelSearch(0, 0, @Desktopwidth, @desktopheight, 0x;;barva boxu)

    IF not @error Then

       MouseMove($Bonusbox[0], $Bonusbox[1], 1)

    Mouseclick("left")

    sleep(2000)

    Else
        sleep(1000)
        mouseclick("left", 1235, 710, 1)

    EndIf
Wend

EndFunc

Func _repair()
    mouseclick("left", 1234, 715, 1)
        sleep(50000)
EndFunc
 
Nahoru Odpovědět 8.9.2013 16:45
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 31 zpráv z 31.