Avatar
Maros2470
Člen
Avatar
Maros2470:

Zdravím. Můžete mi někdo poradit jak se provádí selektování DataGrid do TextBoxů.
Díky za rady

 
Odpovědět 21.9.2014 15:35
Avatar
Odpovídá na Maros2470
Michal Štěpánek:

Jak to myslíš, "selektování DataGrid do TextBoxů", jako aby hodnoty jednotlivých buněk z DataGridu z jednoho řádku byly v TextBoxech mimo DataGrid, nebo chceš upravovat hodnoty přímo v DataGridu?

Nahoru Odpovědět 21.9.2014 15:55
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Maros2470
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Maros2470:

Aby hodnoty jednotlivých buněk z DataGridu z jednoho řádku byly v TextBoxech mimo DataGrid

 
Nahoru Odpovědět 21.9.2014 17:21
Avatar
Odpovídá na Maros2470
Michal Štěpánek:

Stačí, když na DataSource navážeš třeba FormView a v EditItemTemplate to bude všechno v TextBoxech

Editováno 21.9.2014 17:24
Nahoru Odpovědět 21.9.2014 17:23
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Maros2470
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Maros2470:

FormView bych tam nechtěl dávat, pak by bylo pracné z něj zase dostat data pro další použití. Ideální jsou samostatné TextBoxy

 
Nahoru Odpovědět 21.9.2014 17:28
Avatar
Odpovídá na Maros2470
Michal Štěpánek:

Data pro další použití znamená co? FormView je v podstatě nejideálnější způsob, jak zpracovávat data konkrétního záznamu.

Nahoru Odpovědět 21.9.2014 17:40
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Maros2470
Člen
Avatar
Maros2470:

Dobrá zkusím to, snad to zvládnu.

 
Nahoru Odpovědět 21.9.2014 17:45
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.