Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:
lblCas.Text = dt.ToString("hh : mm : ss");

Když tam zadám toto, tak tam mám PM čas.
Jako třeba místo 14 je tam 02.
Jak tam dát těch 14.

 
Odpovědět 23.5.2013 14:38
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Michal Žůrek (misaz):

Pokud vím dobře tak se to píše podle lokálního nastavení systému.

Nahoru Odpovědět 23.5.2013 14:43
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Michal Žůrek (misaz):

Jinak se snaž vymyslet výstižnější nadpis pro téma.

Nahoru Odpovědět 23.5.2013 14:43
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:

Jo díky.

 
Nahoru Odpovědět 23.5.2013 14:45
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.