Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:

Když zadám

private void timerDateTime_Tick(object sender, EventArgs e)
{
DateTime dt = DateTime.Now;
lblCas.Text = dt.ToString();
}

tak bych chtěl, aby tam nebylo i to datum.

 
Odpovědět 22.5.2013 19:56
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Juraj Mlich:

To že to tu dáš dva-krát ti myslím nepomôže :)

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 20:00
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:

Ja nevim cim to je navic ja bych to nestihl cely v 19:56"55. :D

Editováno 22.5.2013 20:03
 
Nahoru Odpovědět 22.5.2013 20:03
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 22.5.2013 20:08
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Co chceš?

A.) 20:45
B.) 1.6.1970
C.) 20:45 1.6.1970

Pokud jsem to pochopil dobře tak by ti mohlo pomoct:

Console.WriteLine(dt.ToShortTimeString())

U datumu nepoužívej ToString().

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 20:15
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na jojo2100
Luboš Běhounek (Satik):

Koukni na
http://msdn.microsoft.com/…z4se3k1.aspx
a
http://msdn.microsoft.com/…kb3ddd4.aspx
podle nich si DateTime můžeš naformátovat jak chceš, třeba

String datum = DatetIme.ToString("d");
Nahoru Odpovědět 22.5.2013 23:28
:)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.