Avatar
mladost19
Člen
Avatar
mladost19:

Zdravim, tak narazil som na mensi problem, potreboval by som zistit akym sposobm ide vytiahnut aktualne nacitany swf v inej applikacii/okne, poznam hwnd toho okna, aj ako sa vola subor a cestu k nemu, no dalej sa pohnut neviem.(skusal som vsemozne ho spi++ quickmacro a ine programy pre detekciu roznych cotrolov a podobne no ani 1 tam ten flash nenasiel) ale viem ze je tam na 100 %. Diky za kazdu radu ako by to slo.

 
Odpovědět 14.12.2014 23:27
Avatar
zpavlu
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mladost19
zpavlu:

Podívej se na hákovací funkce , user32.dll , winuser.h jsou to nízkoúrovňové API.
PZ

Nahoru Odpovědět 19.12.2014 16:31
PZ
Avatar
mladost19
Člen
Avatar
Odpovídá na zpavlu
mladost19:

chcelo by to trosicku upresnit, naco sa mam v tych funkciach pozerat? pocitam ze pomocou findWindow alebo findWindowEx to asi nepjde s tamat zobrat, ono to chce skor nieco co suvisy s flashom, active x mozno alebonieco podobne.

 
Nahoru Odpovědět 20.12.2014 11:18
Avatar
zpavlu
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mladost19
zpavlu:

Pokud jsem tě dobře pochopil, tak potřebuješ v jiné aplikaci Windows na příklad monitorovat stisk klávesnice , odchytávat znaky , a cokoliv jiného .
Na to slouží tak zvané hákovací funkce, nejdou jednoduše převádět do C# , píší se v C++.
Na webu je dosti ukázek.
PZ

Nahoru Odpovědět 20.12.2014 12:03
PZ
Avatar
mladost19
Člen
Avatar
Odpovídá na zpavlu
mladost19:

Nie nepochopili ste to uplne spravne, potrebujem napriklad zavolat funkciu toho flash suboru nacitaneho v inej applikacii, neviem ci by my poholo hookovacie funkcie na toto zrejme nie, hook sluzi na citanie sprav, a viem ze sa to robi pomocou c++ v c# je to obtiazne, ja len ci sa da dostat lebo viem ze ked nacitam do c# flash tak to ide v pohode, teda si myslim ze aj ked je flash nacitany inde v inej aplikacii mozno by sa k tomu objekto dostat dalo. len ako?

 
Nahoru Odpovědět 20.12.2014 12:15
Avatar
zpavlu
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mladost19
zpavlu:

pokud mám spuštěnou nějakou aplikaci normálními prostředky se nedostanu do paměťového prostoru z jiné aplikace.Je úplně jedno co chci načítat.Neznám jiný způsob jak to obejít

Nahoru Odpovědět 20.12.2014 12:42
PZ
Avatar
mladost19
Člen
Avatar
mladost19:

takze teoreticky, ak by som chcel citat html z prehliadaca musel by som tiez pouzit hook?(uricte nie) a co objectfromresult?

 
Nahoru Odpovědět 20.12.2014 13:33
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.