Avatar
Tomáš Švejnoha:

Ahoj,
potřeboval bych trochu upravit tento kód (https://msdn.microsoft.com/….110%29.aspx).
Potřebuji, aby output vypadal stejně, ale aby se data vkládala nejdřív do stringu, a pak teprve vypisovala.
Nevíte někdo, jak to udělat? :)

 
Odpovědět 9.5.2015 21:30
Avatar
Odpovídá na Tomáš Švejnoha
Michal Štěpánek:

Nevím, jestli jsem správně pochopil, co chceš, ale co třeba takto:

String s = ("  Volume label: {0}", d.VolumeLabel);
Console.WriteLine(s);
Nahoru Odpovědět 9.5.2015 21:36
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Tomáš Švejnoha:

Pochopil jsi to správně ;) Toto jsem zkoušel a nefunguje to.

 
Nahoru Odpovědět 10.5.2015 10:01
Avatar
Odpovídá na Tomáš Švejnoha
Michal Štěpánek:

A co ti na tom nefunguje? Hází to nějakou chybu? Nebo to nic nevypíše?

Nahoru Odpovědět 10.5.2015 11:03
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Tomáš Švejnoha:

Hází to chybu, ale před chvílí jsem našel řešení:

string data = String.Format("text {0}", d.VolumeLabel);

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 10.5.2015 11:23
Avatar
Michal Štěpánek:

Ano, to jsem měl nejprve rozepsáno, abys přidal "String.Format" před závorku, ale pak jsem se nejdřív zeptal na to, co ti to dělá... 8-):D

Nahoru Odpovědět 10.5.2015 13:26
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.