Diskuze: Emulace stisku Enter

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Emulace stisku Enter American English version English version

Avatar
GamerClassN7
Člen
Avatar
GamerClassN7:

Potřeboval bych radu :) do jedné své aplikace bych potřeboval aby se po stisknutí buttonu1 provedla stejná funkce jako po stisku Enter na klávesnici, byl bych vděčný jestli by jste my alespoň napsaly jestli to vůbec v .Net nebo .Basic jdde provést :)

Předem děkuji Za Odpověď :)

Odpovědět 16.1.2015 20:55
Per Aspera Ad Astra
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 16.1.2015 21:12
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
GamerClassN7
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
GamerClassN7:

A přes jakou funkci smím ji se zeptat ?

Nahoru Odpovědět 16.1.2015 21:14
Per Aspera Ad Astra
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na GamerClassN7
Jan Vargovský:

Bylo by fajn nám říct v čem to děláš.

 
Nahoru Odpovědět 16.1.2015 21:17
Avatar
GamerClassN7
Člen
Avatar
GamerClassN7:

.Net díky Ondřej Štorc :) už to funguje :)

Nahoru Odpovědět 16.1.2015 21:23
Per Aspera Ad Astra
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na GamerClassN7
Jan Vargovský:

Todle je právě ten prasácký způsob a ptal jsem se na bližší info, abys todle dělat nemusel.

 
Nahoru Odpovědět 16.1.2015 21:35
Avatar
GamerClassN7
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
GamerClassN7:

1 odpověděl jsem ti :)
2 Co je na tom prasáckého ?
3 není snad lepší když to pochopím sám ?

S přáním hezkého večera GCn7

Editováno 16.1.2015 21:57
Nahoru Odpovědět 16.1.2015 21:56
Per Aspera Ad Astra
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.