Diskuze: Entity framework

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Entity framework American English version English version

Avatar
Jakub Lásko[Saarix]:

Zdravím, dnes jsem do Visualka vkládal DB skrze Entity framework, ale nevygenerovalo mi to DB třídu do které bych uložil objekt, takže teď nevím jak skrze entity přidat záznam :(

Odpovědět 5.2.2014 17:41
Časem je vše možné.
Avatar
Odpovídá na Jakub Lásko[Saarix]
Jakub Lásko[Saarix]:

Omlouvám se za zbytečný post, třída tam je jen dostala default name a já ji neviděl...

Nahoru Odpovědět 5.2.2014 17:44
Časem je vše možné.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.