Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:

Dobrý den,
potřebuji jen vědět, jak vytvořit třídu, kam mohu dát handler a metodu PageLoad - tak aby mi to fungovalo? Vytvořil jsem page controller, ale to asi nebude ono - jak tedy na to? Děkuji.

 
Odpovědět 24.7.2012 7:27
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
matesax:

Tak jsem se dopracoval k částečné třídě - ale pořád mi to nejede,...

 
Nahoru Odpovědět 24.7.2012 7:53
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:

Nerozumím, stačí si vytvořit obyčejnou třídu a její metodu pak volat v pageLoad ne?

Nahoru Odpovědět 24.7.2012 11:04
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:

Mě jde o to propojení s aspx stránkou - mám tam CodeFile, ale prostě to nejde - v tom C# používám FormView - který tam je - ale on ho nebere,...

 
Nahoru Odpovědět 24.7.2012 12:44
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.