Diskuze: form aplication otevření aplikace v okně

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) form aplication otevření aplikace v okně American English version English version

Avatar
marekblah
Člen
Avatar
marekblah:

Ahoj, chtěl bych se zeptat mám aplikace a chci aby se obě daly spouštět z jednoho okna tedy něco jako menu měl bych v okně dva radiobuttony a když by byl zaškrtlý první spustila by se kalkulačka a když by byl zaškrtlý druhý spustila by se druhá aplikace v tom samém okně ? Předem děkuji za odpovědi. :)

 
Odpovědět 13.5.2013 21:20
Avatar
johny4300
Člen
Avatar
johny4300:
if (radioButton1.Checked == true)
            Form neco = new tvoje_Okno();
            neco.Show();
            this.Hide();
if (radioButton2.Checked == true)
            Form neco2 = new tvoje_Okno2();
            neco2.Show();
            this.Hide();

misto toho tvoje.. dej nazev tvyho okna.

Editováno 14.5.2013 18:01
 
Nahoru Odpovědět 14.5.2013 18:00
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:

JJ přesně to. :D

 
Nahoru Odpovědět 14.5.2013 18:02
Avatar
marekblah
Člen
Avatar
marekblah:

Ok moc děkuju. A místo toho něco mám napsat co ? :D

Editováno 14.5.2013 18:02
 
Nahoru Odpovědět 14.5.2013 18:02
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:

Jak chceš aby se to jmenovalo, třeba když deklaruješ něco :D tak tam dáš co chceš. :)

 
Nahoru Odpovědět  +1 14.5.2013 18:06
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Odpovídá na marekblah
Зайчик:

To je úplně jedno co ;)

Form neco = new tvoje_Okno();
neco.Show();

vytvoříš si objekt třídy Form, který se jmenuje neco a pak ten objekt (neco) třídy form používáš dál. Je jedno jestli tam je "neco, kamen, bramborak..." prostě to je tvůj název objektu.

Nahoru Odpovědět 14.5.2013 19:41
Коммунизм для нашего будущего!
Avatar
marekblah
Člen
Avatar
marekblah:

Děkuju pak mi to došlo. Sem začátečník je to asi vidět ... :D udělal jsem kalkulačku a měnovou kalkulačku a pár dalších projektů a chtěl jsem to zabalit do jedné aplikace. Dík

 
Nahoru Odpovědět 14.5.2013 21:00
Avatar
marekblah
Člen
Avatar
Odpovídá na Зайчик
marekblah:

Mohl by jsem se ještě zeptat, jak zastavit aplikaci po určitém čase. Jako u některých dem že mužete hrát jen 20 minut.

Editováno 14.5.2013 21:11
 
Nahoru Odpovědět 14.5.2013 21:08
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na marekblah
Petr Nymsa:

Myslíš tím plnohodnotný trial ? Uživatel bude moci používat aplikaci pouze 30 dní ? Pokud ovšem chceš jenom třeba opravud aktuálně čas strávený v aplikaci a po uplynutí třeba aplikaci zmrazit, vypnout... při spuštění -> form_load si uložíš aktuální čas, poté si založíš timer a po nějakém intervale zkontroluješ čas strávený v aplikaci přes TimeSpan, pokud uplyne tebou daná doba, zachovej se podle toho. Takto bych to řešil na tvém místě -> takév jednodušší řešení, které myslím i zvládneš napsat :)

//EDIT k čemu vůbec to ?

Editováno 14.5.2013 21:14
Nahoru Odpovědět 14.5.2013 21:14
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
marekblah
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
marekblah:

Dík za odpověď. :D

Editováno 14.5.2013 21:25
 
Nahoru Odpovědět 14.5.2013 21:23
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.