Avatar
jano.skvara
Člen
Avatar
jano.skvara:

Aky kod by som mal použiť nato aby som mohol v C# otvorit neaky hudobny subor

 
Odpovědět 16.2.2015 20:26
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Odpovídá na jano.skvara
Lako:

jestli vytváříš WPF aplikaci, tak je na to dobrý MediaElement.
Pamatuji si, že musí být definován v xamlu (nebo tak něco)
A celkem dobře se s ním pracuje...(přesně tak jak by člověk očekával, tedy metody play, pause, stop,...)

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2015 1:24
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.