Diskuze: INameContainer ASP.NET

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) INameContainer ASP.NET American English version English version

Avatar
martinbuck
Člen
Avatar
martinbuck:

Zdravím, mohl by mi někdo vysvětlit k čemu je dobrá implementace rozhraní INameContainer když si vytvářím vlastní Control v ASP.NET? Děkuji

 
Odpovědět 16.10.2013 23:31
Avatar
g1ml1
Člen
Avatar
Odpovídá na martinbuck
g1ml1:

Nevysvetlim ti to, ale vim, ze bez nej nejsi schopny si udelat vlastni udalost v tom Controlu.

 
Nahoru Odpovědět 16.10.2013 23:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.