Diskuze: Jak smazat text ze schránky po určité době?

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Jak smazat text ze schránky po určité době? American English version English version

Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:

Ahoj, píšu aplikaci podobnou aplikaci KeePass a potřebuji zkopírovat heslo do schránky a po 30 sekundách ho ze schránky odstranit. Přitom, ale potřebuji aby formulář zůstal aktivní. Jak na to? (Napadlo mě spusit to v jiném vláknu, ale měl jsem tam nějakou chybu) Díky.

Odpovědět 4.8.2014 21:00
I don't necessarily agree with everything I say.
Avatar
Odpovídá na vesel.fil
Michal Žůrek (misaz):

po nějaké době do schránky vložíš prázdný string, to ti přece nehodí focus mimo formulář.

Nahoru Odpovědět 4.8.2014 21:14
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:

Ale jak udělám to po nějaké době? Když uspím vlákno tak formulář přestane reagovat. Tak jsem to myslel.

Nahoru Odpovědět 4.8.2014 21:23
I don't necessarily agree with everything I say.
Avatar
Odpovídá na vesel.fil
Michal Žůrek (misaz):

použij Timer, System.Threadin­g.Timer

Nahoru Odpovědět 4.8.2014 21:30
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:

Díky, nevěděl jsem že jde použít i takhle.

Nahoru Odpovědět 4.8.2014 21:38
I don't necessarily agree with everything I say.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.