Avatar
rdim
Neregistrovaný
Avatar
rdim:

ahoj, mám problem.par mesicu programuju v C# a delam program kam uzivatel zadava udaje(databaze) a nemuzu prijit na to, jak uchovat udaje kdyz program vypnu a pak zapnu aby tam porad byly:(. Predem dik za odpoved:)

 
Odpovědět 9.9.2009 20:36
Avatar
sdraco
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na rdim
sdraco:

Žeby je uložit do souboru? 8|

Nahoru Odpovědět 9.9.2009 21:38
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
rdim
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na David Čápka
rdim:

tomu ja prave moc nerozumim.nemel bys nejaky napad jak to presne udelat.

 
Nahoru Odpovědět 10.9.2009 16:43
Avatar
sdraco
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na rdim
sdraco:

Achjo, to je tedy zvláštní, že po těch měsících programování nerozumíš větě uložit do souboru? Vygoogli si C# práce se soubory, vsadím boty že na prvním odkazu co najdeš, bude skript který si zkopíruješ, to snad zvládneš.

Nahoru Odpovědět 10.9.2009 21:50
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.