Avatar
Dog
Člen
Avatar
Dog:

Ahoj, mám dotázek, jak zakódovat soubory v mém software?

Když mám složku s aplikací, tak má každá třída typ Visual C# source file. Což je v tom, co jsem naprogramoval nepřípustné, aby si mohl každý otevřít každou třídu a opsat to, jedná se o poměrně rozsáhlý projekt, na kterém jsem pracoval přes tři měsíce a nerad bych, aby byl někde volně přístupný kód, potřebuji ho zabezpečit po všech směrech. Bohužel ale nevím jak...

 
Odpovědět 14. října 20:09
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:
  1. Pokud dodáváš software, dodáváš zbuilděné .DLLka, tam nejsou zdrojáky
  2. i DLLka jdou zpětně decompilovat pomocí softwaru na reverse engineering, proto se používají tzv. obfuscátory
  3. Právně se to pojiš´tuje tak, že dáš do licenčního ujednání zákaz jakéhokoliv reverzního inženýrství.
 
Nahoru Odpovědět 14. října 20:28
Avatar
Dog
Člen
Avatar
Dog:

Když teď rozkliknu windowsformaplic­taionX, tak tam mám jen složky a Visual C# source file popř. .NET Manged resource file(s)... , bez nich to samozřejmě nejde, takže jak to vyřešit, aby tam byly alespoň ty dllka?

díky... Když dám v nastavení aplikace knihovna tříd, tak to zahlásí chybu

 
Nahoru Odpovědět 15. října 3:12
Avatar
Elisse
Člen
Avatar
Odpovídá na Dog
Elisse:

Já mám aplikaci asi o 20ti třídách. Je tam jedno Exe a několik DLL a v projektu u mně samozřejmě milion VS souborů, nicméně na cizí PC stačí zkopírovat Exe a DLL a vše samozřejmě v pohodě funguje aniž bych tam měl jediný zdroják u toho :)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 20. října 9:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.