Diskuze: Jak získat data z flash playeru ? (C#)

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Jak získat data z flash playeru ? (C#) American English version English version

Avatar
NoNeedToDoThat:

Ahoj, chtěl jsem si udělat prográmek který by mi vypsal údaje o účtu z browser hry.. Např. jaký je tam level, vybavení atd.
Toto není problém pokud se jedná o pouhé html, php nebo javascript protože hodnoty jsou v kódu viditelné..
Neporadil by někdo (pokud to vůbec jde) jak získat data i z flashplayeru ?
např. je tam lišta, kde se ukazuje level, peníze atd.. ale je celá ve flashplayeru, jak sakra získat ty hodntoty? :D

 
Odpovědět 7.6.2014 19:39
Avatar
Odpovídá na NoNeedToDoThat
Michal Žůrek (misaz):

lze to jedině tak, že se prokousáš operační pamětí. Každopádně je to dost složité.

Nahoru Odpovědět 7.6.2014 20:07
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Odpovídá na NoNeedToDoThat
Lako:

Nebo můžeš odchytávat komunikaci..

 
Nahoru Odpovědět 8.6.2014 14:17
Avatar
Odpovídá na Lako
NoNeedToDoThat:

jsem začátečník, jak by to bylo možné udělat ?

 
Nahoru Odpovědět 8.6.2014 19:32
Avatar
Honza
Člen
Avatar
Honza:

Pokud jsi začátečník, tak bych se být tebou do toho nepouštěl. Tohle opravdu není pro začátečníky.
Nejspíš je potřeba se nabourat do paměti a zkusit tam najít věci které tě zajímají (což není triviální a navíc těch dat tam bude hromada a asi bude trochu problém najít to, co tě přesně zajímá). Navíc je otázka zda se tyto data vůbec přenášejí na klientský počítač. Pokud to je online hra, klidně může být dělaná jako terminál (tzn. hra beží na serveru) a do paměti se tedy žádné proměnné typu číslo levelu nebo score neukládají.
Aby jsi měl představu jak výpis z paměti vypadá, zde je odkaz na návod jak udělat dump celé paměti ( http://support.kaspersky.com/…l/dumps/7989#… ). Pokud se v tom budeš hrabat, podívej se po nějakém prográmku který ti usnadní procházení (dají se sehnat freeware prográmky, bohužel si teď nemůžu vzpomenout na jméno) protože když to budeš prohlížet jako texťák, nic tam nenajdeš.

Nahoru Odpovědět 9.6.2014 13:53
Snadnou cestou se daleko nedostanete, je tam velká tlačenice...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.