Avatar
kolamen
Člen
Avatar
kolamen:

Čaute lidi mám takový dotaz nechce se mi načítat prvek z druhého formuláře. Budu vděčný za radu proč

 
Odpovědět 3.5.2015 14:01
Avatar
Odpovídá na kolamen
Petr Čech (czubehead):

Už nikdy nedávej kód jako obrázek. Jinak chybu máš v tom, že ve vlastnostech toho formulářového prvku máš v modifiers nastaveno na private, proto je to na pozadí vlastnost formuláře s modifikátorem přístupu private. Nastav to na public.

Nahoru Odpovědět 3.5.2015 14:40
Why so serious? -Joker
Avatar
kolamen
Člen
Avatar
kolamen:

A když mi pak zase nejde přistoupit z toho druhého formuláře k obsahu Listu prvního formu?

 
Nahoru Odpovědět 3.5.2015 15:11
Avatar
kolamen
Člen
Avatar
kolamen:

už jsem to vyřešil

 
Nahoru Odpovědět  -3 3.5.2015 15:12
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět  -1 11.5.2015 10:36
...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.