Avatar
Karel Ohář
Člen
Avatar
Karel Ohář:

Ahoj když například ve třídě jménem student vytvořím konstruktor Student(){}, bude defaultně public nebo internal ?

 
Odpovědět 18. října 12:32
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Karel Ohář
Jan Vargovský:

Si to zkus ne? :)

Ale je to internal

Editováno 18. října 12:46
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět  -1 18. října 12:45
Avatar
Karel Ohář
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Karel Ohář:

Díky :-) , můžu se ještě zeptat jak si to můžu vyzkoušet prosím ?

 
Nahoru Odpovědět 18. října 13:28
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Marian Benčat:

Implicitni contructor je public, neimplicitni bez access modifieru je private, class je internal.

 
Nahoru Odpovědět  +1 18. října 16:28
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Karel Ohář
Jan Vargovský:

Jo sorry, je to jak říká Marian (Označil bych tě, ale nejde to...).

Vyzkoušet to můžeš několika způsoby - vytvořit si classu v nějakém projektu, tam si dát dát ctor

  • Kouknout se do Object Browseru na property toho ctoru.
  • Popřípadě slinkovat s jinačím projektem a kouknout se do intellisense.
  • Projet reflexí a zkjistit modifikátor přístupu takhle.
  • Dekompilovat
 
Nahoru Odpovědět  +1 18. října 18:27
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.