Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Zdeněk Pavlátka:

Ahoj všichni, potřeboval bych vědět, jestli jde (a pokud jde, jak) v C# Windows Forms zjistit, zda je okno minimalizované.

Odpovědět 13.6.2014 17:50
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Jan Vargovský:
if(WindowState == WindowState.Minimized)
{
...
}
 
Nahoru Odpovědět  +2 13.6.2014 17:55
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 13.6.2014 17:55
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Zdeněk Pavlátka:

Ještě mám jeden dotaz: Jak volat metody z DLL? Kam mám tu DLL umístit?

Nahoru Odpovědět 13.6.2014 18:00
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Jan Vargovský:

Prosím? Referenci na knihovnu si přidáš do projektu a nemusíš ji nikde přemísťovat, ona se při kompilaci zkopíruje do outputu. A pak cokoliv voláš normálně jako ze všech ostatních knihoven.

Editováno 13.6.2014 18:51
 
Nahoru Odpovědět 13.6.2014 18:51
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Zdeněk Pavlátka:

Platí to i u DLL napsané v C++?

Nahoru Odpovědět 13.6.2014 18:53
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět  +1 13.6.2014 18:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.