Diskuze: Kreslení pixelu na pictureBox

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Kreslení pixelu na pictureBox American English version English version

Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Zdeněk Pavlátka:

Existuje nějaká metoda pro vykreslení pixelu na plátno pictureBoxu? Obdélníkem to nejde, protože obdélník o w = 1 a h = 1 má rozměry 2×2 a obdélník o w = 0 a h = 0 se nevykreslí.

Odpovědět 30.11.2013 14:35
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Josef Kuchař (Pepa489):

A k čemu to potřebuješ ? , protože si myslím že se najde vhodnější řešení

Nahoru Odpovědět 30.11.2013 14:37
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 30.11.2013 14:39
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Theodor Johnson:

Bitmap obrázek má na to metody GetPixel() a SetPixel()

Nahoru Odpovědět  +1 30.11.2013 14:45
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Zdeněk Pavlátka:

Díky, neustále jsem hledal něco na způsob PutPixel() :D
A jde to nějak využít u pictureBoxu?

Editováno 30.11.2013 14:55
Nahoru Odpovědět 30.11.2013 14:54
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Theodor Johnson:

Vytvoříš si bitmapu o určité velikosti, zakreslíš do ní pixely a pak už ji jen nastavíš jako obrázek toho pb

Nahoru Odpovědět 30.11.2013 14:59
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Jan Vargovský:

Kresli na bitmapu a pak až to předej tomu obrázku, je to i rychlejší.

 
Nahoru Odpovědět 30.11.2013 15:00
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.