Avatar
David
Člen
Avatar
David:

Dobrý den měl bych dotaz: Visual Basic: Jak mám udělat to když se aplikace zapne aby se měřila doba zapnuté aplikace + jak se aplikace vypne zapíše to do txt a jak se aplikace znovu zapne zase tu hodnotu načte a pokračuje s výpočtem...

 
Odpovědět 24.6.2014 18:13
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David
Jan Vargovský:

Zapneš - uložíš si aktuální čas
Vypneš - odečteš od aktuálního času ten kdy jsi program zapnul a tam to budeš počítat třeba v nějakých minutách, sekundách nebo v čem chceš ty.

Zápis do souboru:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/1t4kyezf.aspx

Čtení ze souboru:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/a77w6kkx.aspx
 
Nahoru Odpovědět 24.6.2014 18:28
Avatar
David
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
David:

Díky, (Zapneš - uložíš si aktuální čas
Vypneš - odečteš od aktuálního času ten kdy jsi program zapnul a tam to budeš počítat třeba v nějakých minutách, sekundách nebo v čem chceš ty.)
Toto mi stačilo :-)
Nějak se mi na to nevzpomnělo :D

 
Nahoru Odpovědět 24.6.2014 18:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.