Avatar
Filip Macháček:

Zdarvim neví někdo jak pomocí c# změřit rychlost downloadu a uploadu?
díky za odpovědi :D

 
Odpovědět 23.12.2015 11:42
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Filip Macháček
Adam Ježek:

Byl tu na to machr, zkusim se ti podivat.

Nahoru Odpovědět 23.12.2015 11:43
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
Filip Macháček:

na c# ?

 
Nahoru Odpovědět 23.12.2015 11:44
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Filip Macháček
Adam Ježek:

celkove na algoritmy, ale myslim ze c# tam byl taky a podstata je vsude stejna, zkus se kouknout
http://www.itnetwork.cz/…5851f1501768
//aha, tak je to jenom Java. ale princip mereni zustava

Editováno 23.12.2015 11:46
Nahoru Odpovědět 23.12.2015 11:45
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
Filip Macháček:

to je v JAVĚ :(

 
Nahoru Odpovědět 23.12.2015 11:47
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Filip Macháček
Adam Ježek:

Toho jsem si take vsimnul, ale princip zustava stejny. Snad necekas ze ti tady nekdo napise hotovy program. Taky si moh dostat odpoved: stahni si nejaky soubor, zmer jak dlouho to trvalo, a pak ho uploaduj zpatky a zmer to.
Taky sis moh napsat do Googlu "C# measure interner speed".
Java a C# jsou si dosti podobne, nemelo by ti delat problem to prepsat do C#.

Nahoru Odpovědět  +2 23.12.2015 11:57
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.