Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:

Jde do MessageBoxu v Debugu psát?

 
Odpovědět 18.5.2013 8:50
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 18.5.2013 8:53
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:

Ok dík.

 
Nahoru Odpovědět 18.5.2013 8:55
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
jojo2100:

A ještě bych se zeptal jestli je možné si nastavit vlastní buttony do MessageBoxu?
Nemyslím ty přednastavené.

 
Nahoru Odpovědět 18.5.2013 8:57
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 18.5.2013 9:02
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
jojo2100
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 18.5.2013 9:06
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

V c# ne, ale ve VB.NET je na toto InputBox.

Nahoru Odpovědět 18.5.2013 9:33
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
David Čápka:

On se dá přidat i do C#, ale jednodušší je udělat form s jedním textboxem a tlačítkem.

Nahoru Odpovědět 18.5.2013 9:42
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Nahoru Odpovědět 18.5.2013 12:15
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.