Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Tayson:

Zdravim
Existuje messagebox bez tlacidiel? Proste aby sa mi len zobrazila sprava bez tlacidiel a zmizla.

 
Odpovědět 21.10.2013 11:45
Avatar
Odpovídá na Tayson
Jakub Lásko[Saarix]:

To si představuješ tak, aby se zobrazil text a třeba po 1s zmizel?

Nahoru Odpovědět 21.10.2013 12:35
Časem je vše možné.
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Odpovídá na Jakub Lásko[Saarix]
Tayson:

No predstavujem si to mať v cykle while kde by bol ten messagebox zobrazeny stale dookola a ak by neplatila podmienka tak ak by program vysiel z while tak by sa uz nezobrazoval messagebox

 
Nahoru Odpovědět 21.10.2013 13:08
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tayson
Petr Nymsa:

Spíše nám řekni proč využívat MessageBox. Co sděluješ uživateli ? Respektive čeho se snažíš dosáhnout ?

Nahoru Odpovědět 21.10.2013 13:16
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Odpovídá na Tayson
Jakub Lásko[Saarix]:

Do while bych to nedával, ale do if, abys přídaně xkrát nezobrazil tu samou zprávu. Trochu nevím proč nevyhovuje klasickej MessageBox, ale určitě by to šlo vyřešit přes vlastní UserControl, kde by jsi měl jen v labelu vypsaný text co chceš.

Nahoru Odpovědět 21.10.2013 13:17
Časem je vše možné.
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jakub Lásko[Saarix]
Theodor Johnson:

Udělej si na to vlastní form, messagebox bez tlačítek není

Nahoru Odpovědět 21.10.2013 16:33
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jakub Lásko[Saarix]
Theodor Johnson:

Promiň, překlikl jsem se, to mělo být Tayson :)

Nahoru Odpovědět 21.10.2013 16:34
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Jakub Lásko[Saarix]:

V pohodě :-) I když fakt malinko nědokážu přijít na případ že bych nemohl/nechtěl využít MessageBox a musel hledat něco jiného.

Nahoru Odpovědět 21.10.2013 16:40
Časem je vše možné.
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Tayson:

No kedze cakam kedy pridu urcite data a neviem presne kedy dojdu tak len vypisem proste spravu a ak data dojdu tak sprava zmizne ... nic viac tym nesledujem

 
Nahoru Odpovědět 21.10.2013 16:46
Avatar
Bali
Člen
Avatar
Odpovídá na Jakub Lásko[Saarix]
Bali:

Spíše nechápu k použití MassageBoxu v cyklu V podmínce v pohodě se dá předsavit a využívá se to, ale nikdy sem to neviděl v cyklu :D

 
Nahoru Odpovědět 21.10.2013 16:47
Avatar
Odpovídá na Tayson
Jakub Lásko[Saarix]:

Tak v tom bych tak nevyděl problém s MessageBox, když bys ho normálně použil v podmínce a nastavil mu jen button OK a postavil to jako informaci o obdržení dat, tak to nebude uživatele otravovat. Nebo taky můžeš použít StatusStrip a tam měnit text mezi např.(posílání, održena, žádná).

Editováno 21.10.2013 17:01
Nahoru Odpovědět 21.10.2013 17:01
Časem je vše možné.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Jan Vargovský:

Normalně si naformátuj Form (přidej nějaký ten label s textem jak dlouho, odeber control box) tam si hoď event na přerušení a jen zavolej showdialog a máš hotový přímo otravný messagebox, který nejde zrušit a uživatel ti ten sw odinstaluje během pár minut, protože to bude muset vypínat přes správce úloh apod.

 
Nahoru Odpovědět 21.10.2013 17:28
Avatar
Odpovídá na Tayson
Matyáš Černohous (Matesak):

Stačilo se zeptat "Googla" :D. Tady máš dobrej videotutorial http://www.youtube.com/watch?…

 
Nahoru Odpovědět 21.10.2013 18:07
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Tayson:

Vdaka za rady no nakoniec som si spravil novy form ako dialog a spravil som to cez eventhandler kde sa mi to zobrazuje kym sa nedokonci vo vlakne uloha.

 
Nahoru Odpovědět 21.10.2013 20:36
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 14 zpráv z 14.